Produktfotograaf voor online store Sissy-Boy

Opdrachtgever
Montagny BV / Sissy-Boy
Geplaatst op
24-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Beverwijk
Reacties
2
Bekeken
546
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Goedemiddag,

Dank voor je interesse voor de functie van Fotograaf bij Sissy-Boy.

Wij hebben deze functie inmiddels weten in te vullen.

Ik wens je een mooi weekend!

Met vriendelijke groet,
Marianne Schäfer
HR Adviseur


Omschrijving

Voor de fotostudio van de online store (webshop) van Sissy-Boy zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren Produktfotograaf voor 32-40 uur per week.

Je maakt produktfoto’s en nabewerkingen voor de Sissy-Boy online store en partner webshops op basis van vastgestelde richtlijnen op het gebied van styling, belichting en kleurechtheid.

Je bent verantwoordelijk voor alle voorbereidingen op het gebied van het “fotografieklaar” maken (kreukvrij / stomen) van de te fotograferen producten en houd je bezig met de basiswerkzaamheden op het gebied van styling. Je ontvangt daartoe de produkten in de fotostudio en creëert overzicht om de juiste prioritering te kunnen hanteren.

Je draagt zorg voor de juiste administratieve boekingen om het proces te kunnen volgen. Je onderhoudt contact met externe partijen en stuurt afbeeldingen in batches op naar onze partners teneinde deze beelden vrijstaand te maken en te bewerken en voorziet deze partijen van de juiste en volledige instructies. Je importeert de vrijstaand gemaakte en bewerkte beelden en controleert deze. Je voorziet de beelden die gereed zijn voor gebruik van de juiste codering teneinde ze online te plaatsen en archiveert alle beelden volgens een logische en eenvoudig te hanteren structuur.

Je bent een enthousiaste kandidaat met de benodigde vakkennis en relevante ervaring, bij voorkeur als (produkt)fotograaf binnen de retail. Je kunt goed plannen, organiseren en communiceren, hebt gevoel voor stijl en uiteraard affiniteit met onze produktportfolio.

Het betreft een tijdelijke functie voor 32 - 40 uur per week voor de duur van een half jaar.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  31-08-2016 12:35
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  31-08-2016 14:52
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten