Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
23-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht, Woerden of Amersfoort
Reacties
1
Bekeken
1395
Status
Gesloten
Referentie
20119429

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119429 Tijdelijke inhuur

Voor KvK zijn wij op zoek naar een ICT Architect.

Kamer van Koophandel

Ondernemen is kansen benutten, risico's nemen, klanten vinden en behouden. De Kamer van Koophandel geeft ondernemers zinvolle informatie die het leven makkelijker maakt. Met toegang tot het Handelsregister en onze data, kennis en netwerken.
Wij bieden als moderne publieke dienstverlener actuele en onafhankelijke informatie voor alle fasen van ondernemerschap. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, veilig zakendoen, innoveren, internationaal ondernemen of financiering.

Online bij de Kamer van Koophandel

Online en web zijn belangrijke pijlers van de toekomst van de KvK. Gezien het grote belang van online voor de KvK vindt een groot deel van de online ontwikkeling plaats binnen de organisatie van KvK zelf. De KvK werkt in Scrum teams aan web ontwikkeling. De Scrum teams zijn breed en multi-disciplinair samen gesteld. Er wordt gewerkt in sprints van 2 tot 3 weken.

Omschrijving opdracht

De verschillende Scrum teams die werken aan de online ontwikkeling binnen de KvK ontwikkelen systemen die onderdeel zijn van een grotere geheel: de KvK ICT architectuur. Je speelt een ondersteunende rol voor deze Scrum teams en zorgt er voor dat de systemen die zij ontwikkelen een goede plek krijgen en goed kunnen samenwerken met de andere systemen uit de totale KvK architectuur. Het geheel van al deze systemen moet de ICT basis zijn voor de missie van de KvK: het ondersteunen van ondernemers en hun ondernemingen.

Dit ga je doen

Je onderhoudt binnen de KvK nauw contact met alle ontwikkelteams, de business owners en de collega ICT architecten. Binnen de Scrum teams die ontwikkelen voor online heb je een zeer nauwe band met de Lead Web Developer. In de dialoog met de Lead Developer deel je je op de KvK architectuur als geheel en inventariseer je hoe er optimaal samengewerkt kan worden met de andere delen van de KvK architectuur en de andere teams die aan ontwikkeling werken.
Je werkt op architect niveau ook nauw samen met de partijen buiten de KvK. Dit is een breed pallet aan partijen variërend van overheidsorganisaties tot leveranciers van de KvK. Je zorgt voor goede en toegankelijke documentering van de werkzaamheden en voor borging van de kennis bij de betrokken medewerkers. Tijdens en uiterlijk voor beëindiging van de opdracht zorg je voor een gestructureerde overdracht van het opgeleverde werk.

Functie eisen

 • U hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur op het gebied van Informatica of vergelijkbaar

 • Minimaal 10 jaar er in de functie van Technisch Consultant, Lead Engineer, Software Architect of ICT Architect

 • Minimaal 5 jaar ervaring als Software Engineer

 • Minimaal 2 jaar ervaring met de ontwikkeling voor bedrijfskritische systemen en applicaties voor organisaties met meer dan 250 werknemers

 • Minimaal 2 jaar ervaring met web projecten.

 • Minimaal 5 jaar ervaring met werkzaamheden in Scrum teams

Competenties

 • Creativiteit: De kandidaat bekijkt situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën.

 • Deskundigheid: De kandidaat ontwikkelt eigen kennis over het vakgebied en kan deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

 • Resultaatgericht: De kandidaat werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

 • Samenwerken: De kandidaat handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

 • Kwaliteitsgericht: Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Utrecht, Woerden of Amersfoort

Startdatum

zsm

Duur

12 maanden

Optie op verlenging

2x 12 maanden

Inzet

36 uur per week

Tarief

Marktconform

Sluitingsdatum

30-08-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

07-09-2016

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  29-08-2016 15:49
  Plaats
  Huizen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten