Technisch Applicatiebeheerder

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
24-08-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht, Woerden of Amersfoort
Reacties
2
Bekeken
420
Status
Gesloten
Referentie
20119426

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 159 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119426 Tijdelijke inhuur

Voor KvK zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder.

Kamer van Koophandel

Ondernemen is kansen benutten, risico's nemen, klanten vinden en behouden. De Kamer van Koophandel geeft ondernemers zinvolle informatie die het leven makkelijker maakt. Met toegang tot het Handelsregister en onze data, kennis en netwerken.
Wij bieden als moderne publieke dienstverlener actuele en onafhankelijke informatie voor alle fasen van ondernemerschap. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, veilig zakendoen, innoveren, internationaal ondernemen of financiering.

Online bij de Kamer van Koophandel

Online en web zijn belangrijke pijlers van de toekomst van de KvK. Gezien het grote belang van online voor de KvK vindt een groot deel van de online ontwikkeling plaats binnen de organisatie van KvK zelf. De KvK werkt in Scrum teams aan web ontwikkeling. De Scrum teams zijn breed en multi-disciplinair samen gesteld. Er wordt gewerkt in sprints van 2 tot 3 weken.
Je draagt er voor zorg dat online productie systemen van de KvK zowel technisch als functioneel goed draaien.

Dit ga je doen

Je werkt aan het pro- en reactief beheer van de online systemen van de KvK. Je werkt samen met de Service Manager Online in meerdere Scrum teams. Je kandidaat lost incidenten op, bewaakt de snelheid en stabiliteit van de productie systemen en automatiseert zo veel mogelijk de beheerprocessen. Je bent bereid om mee te draaien in beschikbaarheidsdiensten om zodoende ook buiten de reguliere kantoortijden de beschikbaarheid te kunnen garanderen van de productie systemen.
Je zorgt voor goede en toegankelijke documentering van de werkzaamheden en voor borging van de kennis bij de betrokken medewerkers. Tijdens en uiterlijk voor beëindiging van de opdracht zorg je voor een gestructureerde overdracht van het opgeleverde werk.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur op het gebied van Informatica of vergelijkbaar

 • Minimaal 5 jaar ervaring als Technisch Applicatiebeheerder, Project Manager, Delivery Manager en Manager Operations voor online systemen

 • Minimaal 5 jaar ervaring als Technisch Applicatiebeheerder, Project Manager, Delivery Manager en Manager Operations voor bedrijfskritische websites voor organisaties met meer dan 250 werknemers

 • Minimaal 2 jaar ervaring met het beheren van Content Management Systemen

 • Minimaal 2 jaar ervaring met .Net gebaseerde online systemen

 • Bereid om buiten reguliere kantoortijden bereid mee te draaien in geplande beschikbaarheidsdiensten.

 • Minimaal 2 jaar ervaring met werkzaamheden in scrum teams

Competenties

 • Creativiteit: De kandidaat bekijkt situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën.

 • Deskundigheid: De kandidaat ontwikkelt eigen kennis over het vakgebied en kan deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

 • Kwaliteitsgericht: Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk.

 • Resultaatgericht: De kandidaat werkt doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

 • Samenwerken: De kandidaat handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Utrecht, Woerden of Amersfoort

Startdatum

19-09-2016

Duur

12 maanden

Optie op verlenging

2x 12 maanden

Inzet

36 uur per week

Tarief

Marktconform

Sluitingsdatum

30-08-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

06-09-2016

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  30-08-2016 08:07
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-08-2016 12:50
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten