Engineer HVAC

Opdrachtgever
Sweco Belgium nv
Geplaatst op
25-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Limburg
Reacties
0
Bekeken
468
Status
Gesloten

Omschrijving

Jobinhoud
Het huidige ontwerp van de installatie bestuderen. De vereisten van de installatie verzamelen, die verband houden met de HVAC-systemen. Een HVAC-systeemlijst uitwerken. De vereisten per systeem bepalen (functionele en technische specificaties). Een conceptueel ontwerp van alle HVAC-systemen ontwikkelen (feasibility analyse, ontwerpbeschrijvingen, PFD’s, …). De compatibiliteit verzekeren van de HVAC-systemen met alle structuren, systemen, componenten en andere ontwerpaspecten zoals veiligheid en milieu-impact. Het interne integratieteam ondersteunen en input geven aan de 3D-ontwerpers. Uitwerken van de procurementbestanden voor het basic design. Bijdragen aan het complete conceptuele ontwerp.

Ervaring
Burgerlijk ingenieur met minstens 10 jaar ervaring in het ontwerpen van HVAC-installaties binnen grote projecten (hoofdzakelijk concept en basic design). Ervaring met HVAC-installaties in de nucleaire, chemische of farmaceutische sector. Ervaring met de gebruikelijke berekeningscodes en -standaarden. Inzicht hebben in de interactie tussen de HVAC-systemen en andere systemen bv. informatica en communicatie. Kennis van nucleaire energietoepassingen is een aanzienlijk voordeel. Ervaring met openbare aanbestedingen is een voordeel. In staat zijn om zelfstandig te werken. Beschikken over de juiste communicatievaardigheden om in een internationale en multidisciplinaire te werken. Kennis van algemene informaticatoepassingen is een vereiste.

Talen
Nederlands, Engels
Frans is een voordeel

Periode
6 maanden v.a. 01/10

Regio
Limburg

Interesse?
Laat je gegevens na en wij nemen snel contact met je op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten