Electrical Engineer

Opdrachtgever
Sweco Belgium nv
Geplaatst op
25-08-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Limburg
Reacties
1
Bekeken
806
Status
Gesloten

Omschrijving

Jobinhoud
Het huidige ontwerp van de installatie bestuderen. De vereisten van de installatie verzamelen, die verband houden met de discipline ‘Electrical’. De vereisten voor de installatie bepalen (functionele en technische specificaties). Een conceptueel ontwerp ontwikkelen (feasibility analyse, ontwerpbeschrijvingen, …). Kabel-, kortsluit- en vermogensberekeningen uitvoeren. Vermogensbalansen en one-linediagramma’s opstellen. Het interne integratieteam ondersteunen en input geven aan de 3D-ontwerpers. De procurementbestanden voor het basic design uitwerken. Bijdragen aan het complete conceptuele ontwerp.

Ervaring
Burgerlijk ingenieur met minstens 10 jaar ervaring in het ontwerpen van elektrische installaties binnen grote projecten (hoofdzakelijk concept en basic design). Ervaring met elektrische installaties in de nucleaire, chemische of farmaceutische sector. Ervaring met de gebruikelijke berekeningscodes en -standaarden. Kennis van nucleaire energietoepassingen is een aanzienlijk voordeel. Ervaring met openbare aanbestedingen is een voordeel. In staat zijn om zelfstandig te werken. Beschikken over de juiste communicatievaardigheden om in een internationale en multidisciplinaire te werken. Kennis van algemene informaticatoepassingen is een vereiste.

Talen
Nederlands, Engels
Frans is een voordeel

Periode
Langdurig

Regio
Limburg

Interesse?
Laat je gegevens na en wij nemen snel contact met je op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    29-08-2016 06:17
    Plaats
    Veen

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten