Directievoerder

Opdrachtgever
Edwin Welner
Geplaatst op
25-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
1
Bekeken
4237
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Bedankt voor het aanbieden van je cv, helaas heeft de klant gekozen voor een kandidaat met meer UAV ervaring. Wellicht kunnen we de volgende keer meer voor jou betekenen.

Met vriendelijke groet,
YouzQ BV

Edwin Welner


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2555 opdrachten

Omschrijving

Je werkzaamheden
Als directievoerder UAV ben je namens de opdrachtgever verantwoordelijk voor omgevingsmanagement, contractbeheersing en de kwaliteitsborging van meerdere multidisciplinaire projecten in de openbare ruimte . Je werkzaamheden bevatten onder meer het voeren van directie op de uitvoering van het project, het waarborgen van de kwaliteit van directievoering en toezicht, het uitvoeren en optimaliseren van de projectadministratie, het aansturen van en samenwerken met toezichthouders in het projectteam, fungeren als verbindende spil tussen de diverse disciplines en sparringpartner voor de projectleider.
Je plek in de organisatie
Het Ingenieursbureau is hèt regionale ingenieursbureau voor (semi-) overheidsinstellingen in de Drechtsteden (Dordrecht en Zwijndrecht zijn dat Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht en Sliedrecht). Naast het realiseren van infrastructurele en bouwkundige projecten, verzorgt het bureau het technisch beheer en onderhoud van gemeentelijke gebouwen. De medewerkers van het Ingenieursbureau kennen de regio. Zij zetten hun kennis en ervaring in bij het ontwerp, de technische voorbereiding en de uitvoering van projecten.
Het ingenieursbureau is ingedeeld in een aantal projectteams die zelfstandig de projecten uitvoeren. De teams bestaan uit (senior)projectregisseurs en projectondersteuners en afhankelijk van de projectfases aangevuld met directievoerders, toezichthouders en specialisten. De projectteams worden gecoördineerd door projectregisseurs.
Jouw profiel

 • HBO Civiele techniek;

 • kennis op het gebied van Contracten (UAV, UAV-gc en; ruime kennis met UAV 2012 en systematiek RAW;

 • minimaal 5 jaar werkervaring en ervaring als directievoerder van multidisciplinaire projecten in de openbare ruimte;

 • ervaring in een bestuurlijke omgeving;

 • in bezit van coördinerende kwaliteiten;

Je bent flexibel en vasthoudend als het moet. Je kan op de projecten in de verschillende rollen worden ingezet. Je bent een teamspeler maar kunt ook goed zelfstandig werken. Vanwege het grote aantal betrokkenen bij de projecten moet je uitstekend kunnen communiceren en je goed kunnen inleven in de situatie van andere belanghebbenden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  26-08-2016 09:37
  Plaats
  Westkapelle

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten