Tekenaar openbare ruimte

Opdrachtgever
BlueTrail
Geplaatst op
25-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Leiden
Reacties
0
Bekeken
1086
Status
Gesloten
Referentie
BTIT12232

Omschrijving

BlueTrail is op zoek naar een Ervaren tekenaar openbare ruimte

Opdracht/functie omschrijving

Je werkt in een multidisciplinair team onder leiding van de projectmanager van het team Project- en Programmamanagement die verantwoordelijk is voor het professioneel aansturen en (laten) uitvoeren van complexe en multidisciplinaire projecten en programma’s. De tekenaar openbare ruimte werkt gebiedsgewijs in coördinatie met een integraal ontwerper openbare ruimte, een groenontwerper en een verkeerskundige. Je wordt lid van een team dat in Leiden o.a. de Breestraat heeft heringericht en ontwerpen heeft gemaakt voor delen van het Singelpark, de Lammermarkt, de Haarlemmerstraat en de Centrumroute..Je gaat werken aan vergelijkbare projecten voor de herinrichting van diverse straten in de historische Leidse binnenstad.

Op dit moment heeft het project team behoefte aan de invulling van de functie tekenaar openbare ruimte voor het project ‘Openbare ruimte projecten. Gebiedsgerichte aanpak Investeringsprogramma Bereikbaarheid’.

De functie houdt het volgende in

Uitwerken van de beschikbare schetsen naar diverse digitale ontwerpen (schets- en voorlopig ontwerp) van de openbare ruimte in de Binnenstad, hierbij staan tijdigheid, doelmatigheid en het behalen van optimale resultaten hoog in het vaandel.
Het integrale ontwerp houdt in: het uitwerken van de bestaande schetsen naar digitale schetsontwerpen en voorlopige ontwerpen welke de basis vormen van de uiteindelijke definitieve ontwerpen

Omgeving

Leiden

Start

z.s.m.

Duur

6 maanden

Inzet

32 uur per week

Optie op verlenging

ntb

Intakegesprek

ntb

Sluitingsdatum aanvraag:Vrijdag 2 september, om 09:00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in ons selectieproces.

Reactie graag voorzien van

  • CV Nederlands in Word formaat

  • De gevraagde kennis, opleiding en ervaring dient duidelijk uit uw reactie naar voren te komen.

  • Uw reactie dient minimaal te bestaan uit een CV Word, incl. Naam, geboortedatum en Woonplaats eventueel aangevuld met referenties en een motivatie. CV Word, referentie, Motivatie etc. is in het Nederlands en mag niet langer dan 5 pagina’s zijn

  • Let op de specifieke criteria, deze moeten aantoonbaar terugkomen in het CV

  • Aan de opdracht gerelateerde motivatie van minimaal 5 regels, waarin duidelijk omschreven wordt dat men over Vereiste kennis en kunde beschikt

Er kan alleen bij leveranciers ingehuurd worden als zij in het bezit zijn van een geldige G-Rekening of bereid zijn om een G-Rekening aan te vragen bij inzet van hun kandidaat via BlueTrail - Voor individuele kandidaten ( freelancers/ZZP ) en overige kandidaten is bovenstaande niet van toepassing.

Gelieve alleen te reageren indien

  1. je een leverancier bent met eigen personeel in (vast) dienstverband

  2. een niet freelancer bent die op tijdelijke basis bij BlueTrail in dienst wilt treden of

  3. een freelancer bent met bereidheid om voor de duur van de opdracht op basis van een projectovereenkomst in tijdelijk dienstverband wilt treden.

Eisen KNOCK-OUT/Gunningscriteria: :

Goede beheersing van Autocad volgens de NLCS-systematiek is een vereiste.
Een gerichte HBO-opleiding
Ervaring met openbare ruimteprojecten, bij voorkeur in een historische binnenstedelijke omgeving
Integraal denken en acteren binnen gestelde kaders
Sterk in samenwerking
Goede beheersing van Sketchup

Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten