Tactisch inkoper

Opdrachtgever
Pro10
Geplaatst op
26-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Haarlem
Reacties
1
Bekeken
364
Status
Gesloten

Omschrijving

De VRK is voor de realisatie van de vastgestelde inkoopkalender 2016 op zoek naar tijdelijke inkoopcapaciteit. Deze inkoopcapaciteit is nodig om minimaal vier (4) brandweergerelateerde aanbestedingen uit te voeren en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de afdeling inkoop en de overige realisatie van de inkoopkalender.

Functie
Je draagt zorgt voor het doelmatig en rechtmatig verkrijgen van diverse materieel gerelateerd aan de brandweer. Waarbij de mogelijkheid wordt geboden om in teamverband een aanbiedig te doen. Waarbij één (1) persoon als vast gezicht wordt aangesteld voor zowel de interne organisatie als de externe omgeving. Je ondersteunt, adviseert en controleert de betrokken afdelingen bij de uitvoering van aanbestedingen. Je draagt het inkoopbeleid van de VRK breed uit naar de afdelingen. Je bent onderdeel van het inkoop team, waarin je een bijdrage levert aan de professionalisering van de inkoopfunctie. Je ondersteunt waar nodig het team inkoop bij de uitvoering van haar taken.

Kandidaatomschrijving
Gewenste competenties/persoonlijke eigenschappen: (

 • Je bent in staat stakeholders te adviseren;

 • Je bent in staat om binnen de wet- en regelgeving het maximaal haalbare te bereiken, zodat de organisatie hoogwaardige producten en diensten inkoopt op een doel- en rechtmatige wijze;

 • Je beschikt over organisatiesensitiviteit en bent analytisch;

 • Je hebt een stevige persoonlijkheid;

 • Je bent een verbinder;

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

 • Je werkt zelfstandig, maar bent ook een teamplayer;

Toelichting op rooster
De VRK heeft voor diverse aanbestedingen 800 tot 1000 uur begroot en de inhuur beperkt zich in eerste instantie tot deze uren. Echter wil de VRK flexibel met de inzet van deze uren omgaan en mogelijk meerdere inkopers, hetzij in teamverband of zelfstandig, contracteren voor een samenwerking. Dit vraagt flexibele inzet van de inschrijvers, waarbij rekening gehouden moet worden met meerdere opdrachten. De inzet van de uren zullen na gunning verder afgestemd worden.

Eisen

Opleidingsniveau

 • Opleidingsniveau minimaal HBO

Opleidingsniveau

 • Afgeronde en erkende opleiding in de richting van Nevi2 of gelijkwaardig

Werkervaring binnen de Overheid

 • In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar relevante aantoonbare werkervaring op gedaan als inkoper binnen een overheidsorganisatie, bij voorkeur een Veiligheidsregio

Referentie vereist

Inkoopervaring

 • Breed inzetbare inkoper die ervaring heeft met het inkopen van producten- en diensten op het gebied van brandweer gerelateerde materialen of vergelijkbaar (referentie vereist)

Opgedane kennis Europese aanbesteding

 • Brede theoretische en praktische inkoopkennis, in het bijzonder op het gebied van Europese aanbestedingen (referentie vereist)

Beschikbaarheid

 • Beschikbaar vanaf september 2016 (startdatum in overleg, richtlijn is start tussen 1 en 19 september 2016) tot minimaal september 2017.

Relevante kennis

 • Kennis van in- en externe inkoop- en aanbestedingsregelgeving en inkoopprocedures. Dit dient te blijken uit uw cv

Gevraagde documenten

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 50 %

Sollicitatiegesprek

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen gesprekken afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze gesprekken worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

 • Zelfstandig uitvoeren van aanbestedingen - Opstellen van kwalitatief hoge aanbestedingsstukken - Eventueel uitvoeren van marktconsultatie - Opzetten aanbestedingsstrategie - Bijdrage leveren in de rol van adviseur - Samen met projectleider zorgdragen voor opzet en slagen van het (aanbestedings)project -

In CV moet duidelijk naar voren komen

Inkoopervaring
Minimaal 3 jaar in de afgelopen 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan als inkoper van producten en/of diensten bij voorkeur binnen de brandweer gerelateerde categorieën duikmaterieel, specialistische voertuigen (a.o. tankautospuiten brandweer) of blusmiddelen. Dit moet duidelijk herkenbaar zijn in het CV van de kandidaat. Benoem zodoende duidelijk de gevraagde werkervaring. Motiveer de rol van de kandidaat, de periode (dd-mm-jj - dd-mm-jj) en geef een situatieschets waaruit bovenstaande ervaring blijkt. De toelichting is beknopt, to the point en mag daar waar nodig puntsgewijs.

Aantoonbare ervaring
Aantoonbare werkervaring binnen een overheidsorganisatie waarbij de kandidaat te maken heeft gehad met diverse stakeholders en verschillende belangen Dit moet duidelijk herkenbaar zijn in het CV van de kandidaat. Benoem zodoende duidelijk de gevraagde werkervaring. Motiveer de rol van de kandidaat, de periode (dd-mm-jj - dd-mm-jj) en geef een situatieschets waaruit bovenstaande ervaring blijkt. De toelichting is beknopt, to the point en mag daar waar nodig puntsgewijs.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  26-08-2016 10:17
  Plaats
  HUIZEN

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten