Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
25-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht, woerden of Amersfoort
Reacties
2
Bekeken
295
Status
Gesloten
Referentie
Roos Goed

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Rol

ICT Architect

Locatie

Utrecht, Woerden of Amersfoort

Start

zsm

Duur opdracht

12 maanden met een optie op verlenging

Aantal uren per week

minimaal 36

Tarief

In overleg

Omschrijving opdracht
De verschillende Scrum teams die werken aan de online ontwikkeling binnen de klant te ontwikkelen systemen die onderdeel zijn van een grotere geheel: de ICT architectuur. De kandidaat speelt een ondersteunende rol voor deze Scrum teams en zorgt er voor dat de systemen die zij ontwikkelen een goede plek krijgen en goed kunnen samenwerken met de andere systemen uit de totale architectuur. Het geheel van al deze systemen moet de ICT basis zijn voor de missie van de klant: het ondersteunen van ondernemers en hun ondernemingen.

Wat ga je doen?
De kandidaat onderhoudt binnen de omgeving van de klant nauw contact met alle ontwikkelteams, de business owners en de collega ICT architecten. Binnen de Scrum teams die ontwikkelen voor online heeft de kandidaat een zeer nauwe band met de Lead Web Developer. In de dialoog met de Lead Developer deelt de kandidaat zijn visie op de architectuur als geheel en inventariseert de kandidaat hoe er optimaal samengewerkt kan worden met de andere delen van de architectuur en de andere teams die aan ontwikkeling werken. De kandidaat werkt op architect niveau ook nauw samen met de partijen buiten de omgeving van de klant. Dit is een breed pallet aan partijen variƫrend van overheidsorganisaties tot leveranciers van de KvK.

Reageren kan nog tot donderdag 1 september 12:00 uur door middel van een cv in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  29-08-2016 10:05
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-08-2016 14:27
  Plaats
  Purmerend

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten