Medewerker Technisch Documentbeheer

Opdrachtgever
Sweco Belgium nv
Geplaatst op
26-08-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zelzate
Reacties
1
Bekeken
418
Status
Gesloten

Omschrijving

Jobinhoud
Verwerken van de in- en uitgaande technische documenten en data in het informatiebeheersysteem voor de klant. Verwerken van aangeleverde technische informatie op documenten. Beheren en de filing verzorgen van de documenten en data. As-built tekenwerkzaamheden uitvoeren, inclusief fieldchecks indien noodzakelijk. Werkomschrijvingen opstellen. Leidinginspecties uitvoeren. De projecten zelfstandig opvolgen die je zijn toegewezen en er een strikte planning op na houden. Ondersteunen van de interne klanten op het gebied van Technisch Documentbeheer.

Ervaring
Bachelor diploma, bij voorkeur in de discipline elektromechanica, of gelijkwaardig door ervaring. Minstens 3 jaar relevante technische ervaring hebben in een industriële werkomgeving of engineering omgeving. Over technische kennis beschikken van de disciplines piping en/of elektrisch en/of instrumentatie. Service minded zijn met een interesse in industriële bedrijfsprocessen en noden. Nauwkeurig en resultaatgericht werken. Zelfstandig organiseren en opvolgen van de toegewezen opdrachten in overleg met de coördinator. In staat zijn een strikte planning te volgen. Grondige kennis van MS-Office toepassingen en 3D-AutoCAD.

Talen
Nederlands, Engels

Periode
Langdurig

Regio
Zelzate

Interesse?
Laat je gegevens na en wij nemen snel contact met je op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    30-08-2016 01:46
    Plaats
    Rotterdam

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten