Senior Beleidsadviseur Economische Zaken

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
25-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Urk
Reacties
1
Bekeken
825
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste Hans,

Zoals we telefonisch al gesproken hebben heeft de opdrachtgever de opdracht ingetrokken.

Graag zou ik wel je CV in onze database willen opslaan, zodat als er een passende opdracht is direct contact met je opnemen.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Start

15 September

Einde

1 februari 2017

Verlenging

3 x 1 maand

Uren

16

Indienen

5 September

Detabem is op zoek naar een Senior Beleidsadviseur Economische Zaken voor in Urk.

Opdrachtomschrijving

In deze tijdelijke functie ben je verantwoordelijk voor de (strategische) beleidsvoorbereiding, -ontwikkeling en -advisering op het gebied van economische zaken. Je adviseert onder andere aan het college, gemeenteraad en management. Je bent in ieder geval verantwoordelijk voor de volgende opdrachten: ◦Het maken van een inventarisatie en het ontwikkelen van een marktanalyse van het bedrijventerrein.
Namens de gemeente Urk neem je deel aan het provinciaal overleg over de economische agenda. Er wordt vooral aandacht gevraagd voor de drie topsectoren: Agro en Food, High-Tech Systemen en Materialen en Life Sciences & Health.
In de rol van coördinator geef je operationele leiding aan het taakonderdeel economische zaken, binnen deze eenheid. Dit taakonderdeel bestaat uit een beleidsmedewerker economische zaken en een bedrijfscontact-functionaris. In deze rol draag je zorg voor de afstemming van werkzaamheden en bewaak, borg en toets je de voortgang, kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden. Daarnaast treed je op als vraagbaak en klankbord voor de medewerkers binnen het betreffende vakgebied. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van contacten en netwerken op gemeentelijk, regionaal, provinciaal, landelijk en Europees niveau. Je vertegenwoordigt de gemeente Urk in regionale, provinciale, landelijke en Europese overleggen.

Kandidaatomschrijving

Je beschikt tenminste over een HBO werk- en denkniveau. Je hebt relevante kennis en ervaring met economische zaken. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een gemeente of andere overheidsinstantie. Je overziet de samenhang van strategische vraagstukken. Je beschikt over een helikopterview. Je benadert zaken integraal. Je bent in staat om zowel intern als extern de verbinding te zoeken en te realiseren. Je bent in staat complexe processen te vereenvoudigen zodat er een duidelijk beeld ontstaat. Deze duidelijkheid is essentieel voor het bereiken van resultaten. Je bent betrokken, gedreven, resultaatgericht en hebt een proactieve instelling. Je hebt ruime ervaring in het coördineren en coachen van medewerkers. Door je kennis en ervaring ben je een stevige gesprekspartner op elk niveau. Je bent een goede netwerker. Je vertegenwoordigt de gemeente in externe overleggen op verschillende niveaus. Verder beschik je over de volgende competenties: analytisch vermogen, netwerken, coachen, samenwerken, overtuigingskracht, integraal denken, proactief, ondernemerschap.

Bovenstaande competenties zullen door de gemeente worden getoetst in de motivatiebrief en/of het sollicitatiegesprek.

Eisen

Opleiding

Op CV aantoonbaar in het bezit van een HBO-diploma.

Werkervaring

Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als Beleidsadviseur Economische Zaken binnen een overheidsorganisatie.
Referentie vereist

Vertegenwoordiging gemeente

Op CV aantoonbaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar met het vertegenwoordigen van de gemeente in externe overleggen.

Werkervaring Coördineren / Coachen

Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar met coördineren en/of coachen van medewerkers.

Gevraagde documenten
Motivatiebrief (maximaal 1 A-4 pagina)
CV in een word format aanbieden.

Gespreksplanning

De top 3 van best scorende kandidaten wordt door de gemeente uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagochtend 12 september a.s.

Met vriendelijke groet,
Detabem u krijgt van ons altijd een reactie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  28-08-2016 12:06
  Plaats
  VEGHEL

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten