Piping Engineer 3DCAD

Opdrachtgever
Sweco Belgium nv
Geplaatst op
26-08-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zwijndrecht
Reacties
2
Bekeken
399
Status
Gesloten

Omschrijving

Jobinhoud
Lastenboeken opmaken voor de uitvoering van piping/riggingwerken in chemische en farmaceutische projecten. Meewerken aan de uitwerking van de basisstudie: opmaken design basis, materiaalkeuze en selectie van pipingspecificaties. Aannemer en equipementleverancier opvolgen met betrekking tot detail engineeringdocumenten, kwaliteitsplannen en te ontwikkelen procedures. Ondersteunen van het constructiemanagement tijdens de constructie en commissioningfase. Uitgebreide contacten hebben met de bouwheer, leveranciers en aannemers.

Ervaring
Beheersen van alle engineeringaspecten en uitvoeringstechnologie├źn volgens ASME/DIN-codes voor procesinstallaties in de chemische industrie. Op de hoogte zijn van PED-reglementering. Goed inzicht in conceptueel ontwerpen hebben, rekening houdend met zowel proceseisen als supporting, flexibiliteit, veiligheid, onderhoud en kostprijs. Beschikken over een grondige materiaalkennis. Ervaring hebben in hygi├źnisch ontwerp en GMP-richtlijnen is een pluspunt. Een achtergrond hebben in piping design. Industrieel Ingenieur Electromechanica met minimum 5 jaar ervaring in het ontwerpen en specificeren van pipingsystemen. 3D-CAD-ervaring is een must. Goede communicatie-eigenschappen en een klantgerichte instelling hebben.

Talen
Nederlands, Engels

Periode
Langdurig

Regio
Antwerpen

Interesse?
Laat je gegevens na en wij nemen snel contact met je op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  07-09-2016 15:14
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-09-2016 15:10
  Plaats
  Kaatsheuvel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten