EI Engineer

Opdrachtgever
Sweco Belgium nv
Geplaatst op
26-08-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zelzate
Reacties
0
Bekeken
387
Status
Gesloten

Omschrijving

Jobinhoud
Verantwoordelijk voor elektrische en instrumentatie engineering binnen industriële projecten in diverse sectoren. Ontwerpen van elektrische midden- en laagspanningsinstallaties (concept, basic en detailengineering). Vermogensbalansen en one-line diagramma’s opstellen. Kabel-, kortsluit- en selectiviteitberekeningen uitvoeren. Technische specificaties opstellen voor elektrisch equipment (MS/LS borden, transformatoren, VSD, …). Instrument meetprincipes vastleggen en instrument/regelklepspecificaties opstellen. Het design van de regelkringschema’s sturen. Zorgen voor de interface met de ander disciplines binnen het projectteam (civiel, piping, proces, automatisatie, …). Leiding geven aan ontwerptekenaars en designers in het kader van projecten. Budgetramingen, technische lastenboeken, prijsvraagdossiers en prijsvergelijkingen opmaken en opvolgen. Contacten met opdrachtgevers en leveranciers onderhouden.

Ervaring
Industrieel ingenieur elektriciteit of elektromechanica. Minimum 5 jaar ervaring hebben in engineering van elektrische installaties en/of instrumentatie. Kennis hebben van relevante wetgeving (AREI, ATEX, SIL, PED, enz.). Klantgericht en snel specifieke technische noden van de klant kunnen onderkennen.

Talen
Nederlands, Engels

Periode
Langdurig

Regio
Zelzate

Interesse?
Laat je gegevens na en wij nemen snel contact met je op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten