ICT Architect FS-OSI-8-46456

Opdrachtgever
OSI-8 Detachering BV
Geplaatst op
25-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
notk
Op locatie
Utrecht, Woerden of Amersfoort
Reacties
1
Bekeken
632
Status
Gesloten
Referentie
FS-OSI-8-46456

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 237 opdrachten
 • Helion IT 163 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

ICT Architect FS-OSI-8-46456

Voor onze opdrachtgever de Kamer van Koophandel (Utrecht, Woerden of Amersfoort) zoeken wij een ICT Architect.
Online en web zijn belangrijke pijlers van de toekomst van de KvK. Gezien het grote belang van online voor de KvK vindt een groot deel van de online ontwikkeling plaats binnen de organisatie van KvK zelf. De KvK werkt in Scrum teams aan web ontwikkeling. De Scrum teams zijn breed en multi-disciplinair samen gesteld. Er wordt gewerkt in sprints van 2 tot 3 weken.

Omschrijving

De verschillende Scrum teams die werken aan de online ontwikkeling binnen de KvK ontwikkelen systemen die onderdeel zijn van een grotere geheel: de KvK ICT architectuur. De kandidaat speelt een ondersteunende rol voor deze Scrum teams en zorgt er voor dat de systemen die zij ontwikkelen een goede plek krijgen en goed kunnen samenwerken met de andere systemen uit de totale KvK architectuur. Het geheel van al deze systemen moet de ICT basis zijn voor de missie van de KvK: het ondersteunen van ondernemers en hun ondernemingen.

Wat ga je doen?

De kandidaat onderhoudt binnen de KvK nauw contact met alle ontwikkelteams, de business owners en de collega ICT architecten. Binnen de Scrum teams die ontwikkelen voor online heeft de kandidaat een zeer nauwe band met de Lead Web Developer. In de dialoog met de Lead Developer deelt de kandidaat zijn visie op de KvK architectuur als geheel en inventariseert de kandidaat hoe er optimaal samengewerkt kan worden met de andere delen van de KvK architectuur en de andere teams die aan ontwikkeling werken. De kandidaat werkt op architect niveau ook nauw samen met de partijen buiten de KvK. Dit is een breed pallet aan partijen variërend van overheidsorganisaties tot leveranciers van de KvK.

Wensen en Eisen

 • Een afgeronde opleiding op HBO en bij voorkeur op WO niveau (verplicht)

 • De studierichting Informatica (of gelijkwaardig) (verplicht)

 • Minimaal 5 jaar ervaring (verplicht) in de functie van Technisch Consultant, Lead Engineer, Software Architect of ICT Architect en bij voorkeur 15 jaar of meer

 • Minimaal 2 jaar ervaring (verplicht) met de ontwikkeling voor bedrijfskritische systemen en applicaties voor organisaties met meer dan 250 werknemers en bij voorkeur 5 jaar of meer.

 • Minimaal 2 jaar ervaring (verplicht) met web projecten en bij voorkeur 5 jaar of meer

 • Minimaal 5 jaar ervaring (verplicht) met werkzaamheden in Scrum teams en bij voorkeur 15 jaar of meer

 • De kandidaat moet een goedkeurende Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan kunnen leveren na gunning (verplicht)

Overige wensen

 • Creativiteit: De kandidaat bekijkt ALTIJD situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën.

 • Deskundigheid: De kandidaat ontwikkelt ALTIJD eigen kennis over het vakgebied en kan deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.

 • Resultaatgericht: De kandidaat werkt ALTIJD doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat ALTIJD op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

 • Samenwerken: De kandidaat handelt ALTIJD vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.

 • Kwaliteitsgericht : Kandidaat is ALTIJD in staat draagkracht te creëren en weet anderen ertoe te brengen een standpunt, idee, advies of plan te accepteren en/of over te nemen.

Opdrachtgegevens

Duur opdracht

12 maanden met een optie tot 2 x verlenging van 12 maanden.

Aantal uren per week

minimaal 36 max 40 uur

Standplaats

Utrecht, Woerden of Amersfoort

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  28-08-2016 13:27
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten