Interactie ontwerper

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
25-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
3
Bekeken
3657
Status
Gesloten

Omschrijving

De Senior interaction designer ontwerpt de interactie en werking op de internetsites en intranetsites van ABN AMRO applicaties. In de designfase werkt de senior interactie ontwerper met name samen met de business analist, product owner en eindgebruikers. Door de middel van o.a. experience flows, user journeys, informatie architectuur, wireframes en prototype ontwerp jij de optimale ervaring voor de eindgebruiker. Je test de resultaten daarvan in ons state-of-the-art usability lab en samen met jonge getalenteerde ontwikkelaars breng jij jouw creatie tot leven

We zitten midden in de overgang naar een digitale bank. Zo'n verandering gaat niet zonder slag of stoot en soms gaat het langzamer dan je wilt. Dat vraagt om doorzettingsvermogen en geduld. Gelukkig sta je daarin niet alleen: IT Solutions Channels werkt altijd in scrum/agile teamverband. Goede social skills zijn dus echt belangrijk als je het verschil wilt maken. Programmeren doe je niet zelf, maar je moet er wel verstand van hebben. Je ziet waar processen beter georganiseerd kunnen worden en weet wat er technisch kan. Daarbij bedenk je natuurlijk altijd voor wie we het doen: de klant.

IT Solutions Channels zorgt ervoor dat klanten contact kunnen hebben met ABN AMRO, of dat nu telefonisch is of via Internetbankieren. We zetten ons elke dag in voor de best mogelijke (online) dienstverlening. Daardoor zijn de systemen betrouwbaar en is de bereikbaarheid van de bank feilloos. En daar zijn we best trots op. We zorgen ervoor dat ABN AMRO online voorop loopt met haar websites en apps en integreren off- en online waar dat kan. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor collega's. Bijvoorbeeld met intranet en medewerker-apps. Doordat we dicht tegen de eindgebruiker aanzitten, horen we snel waar het nog beter kan. Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms `nee¿ verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En helder communiceren.

4-10 jaar ervaring.
Aantoonbare ervaring met interaction design, user centered design-methodiek, prototyping, usability testing.
Axure Ninja, thuis in Adobe Creative Cloud (vooral Photoshop) basiskennis van HTML/CSS en Bootstrap is een pré.
Goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels (mondeling & schriftelijk).
Service-minded maar je kan je eigen ideeën en werk uitdragen en verdedigen. Je kunt complex problemen en omgevingen eenvoudig maken.
Relevant opleiding HBO of WO (design for interaction, Communication & multimedia design, industrial design).
Ervaring in een `agile¿ werkomgeving;
Affiniteit met de bankwereld en IT, waaronder kennis van de producten, diensten, distributiekanalen, procedures, processen en systemen van zijn aandachtsgebied.
Visueel vaardigheden, Je hebt een strategische blik maar kan ook de details nauwkeuring uitwerken. Ervaring met visueel ontwerp is een pré.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  11-09-2016 22:11
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  12-09-2016 09:00
  Plaats
  Voorburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-09-2016 14:24
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten