Ontwikkelaar tbv Angular 2.0 schermen

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
26-08-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Almelo
Reacties
0
Bekeken
554
Status
Gesloten
Referentie
20119445

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 242 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119445 Tijdelijke inhuur

Voor Justid zijn wij op zoek naar een Ontwikkelaar tbv Angular 2.0 schermen

Beschrijving directie/afdeling

De opdracht vindt plaats binnen de directie Technologie van Justid, in opdracht van de directie Operatie. De afdeling waarbinnen de opdracht plaatsvindt is Ontwikkeling.

Reden inhuur

Converteren van huidige Angular 1.x-schermen naar Angular 2.0 waarvoor intern geen capaciteit beschikbaar is.

Beschrijving omschrijving dienst, aanleiding en doel

De afdeling Ontwikkeling zorgt voor de ontwikkeling van nieuwe en verbetering van bestaande systemen, applicatief onderhoud en de levering van expertise aan andere afdelingen binnen onze dienst. De afdeling werkt vanuit Almelo en Leeuwarden en bestaat uit 4 teams voor 4 verschillende applicaties. Elke team bestaat uit ongeveer 10 fte.
Injus is een afkorting van Informatieportaal Justitiabelen, dat gegevens uit meerdere bronnen combineert tot één uniform raadpleegbaar overzicht voor partijen in de strafrechtketen, rondom het verlof en vrijkomen van een justitiabele.

Zo heeft het Openbaar Ministerie/Informatiepunt Detentieverloop deze gegevens bijvoorbeeld nodig om dit aan slachtoffers en nabestaanden te verstrekken en een onverwachte confrontatie tussen dader en slachtoffer te kunnen voorkomen. De politie heeft o.a. detentie informatie nodig over veelplegers, en burgemeesters worden in het kader van de informatievoorziening Bestuurlijke Informatievoorziening Justitiabelen (BIJ) geïnformeerd over de aanstaande terugkeer van plegers van zeden- en ernstige geweldsmisdrijven in de gemeente.
De front-end van Injus is gebouwd in Angular 1.x. Recente is Angular 2.0 uitgekomen, wat de noodzaak geeft om de huidige schermen te converteren naar Angular 2.0. De huidige capaciteit in zowel team als project schiet hiervoor tekort, vandaar de externe uitvraag.

Functiebenaming en beschrijving werkzaamheden

Je draagt bij aan het ombouwen van de huidige Angular 1.x-schermen naar Angular 2.0, specifiek ten behoeve van het Injus-systeem.
Daarnaast draag je bij aan het opzetten van generieke bouwblokken en componenten voor deze Angular 2.0-schermen, zodat andere teams binnen Ontwikkeling hiervan hergebruik kunnen maken. Ook draag je bij aan standaardisatie van de schermen en alle benodigde onderdelen daarvan, ook weer vanuit mogelijkheid tot hergebruik in een andere context.
De Rijkshuisstijl dient hierbij te worden toegepast.
Tevens (bouw)test je de geleverde componenten en tevens het geheel aan schermfunctionaliteit, met herhaalbare geautomatiseerde bouwtests die deel uitmaken van het automatische deploymentproces.
Om tot de genoemde standaardisatie en generieke componenten te komen overleg je veelvuldig met de andere ontwikkelaars en de acceptanten.
Je draagt dan ook bij aan vastleggen van de gekozen genericiteit en het uitdragen daarvan (middels beschrijving en mondelinge overdracht) aan de andere ontwikkelaars.

Functie Eisen (knock-out criteria)

Je beschikt over een diploma voor een IT-opleiding op minimaal MBO niveau.
Je beschikt over aantoonbare ervaring met Angular 2.0
Je beschikt over 5 jaar aantoonbare ervaring met Angular 1.x

Functie Wensen

 • Je beschikt over gedegen en bewezen kennis en ervaring met Agile

-Je hebt ervaring als scrum master

 • Je beschikt over kennis van Parasoft als bouw- en testtooling (is een pré)

 • Je beschikt over ruime ervaring met continuous integration en (geautomatiseerde) bouwtests, en marktconforme tooling zoals SVN, Hudson/Jenkins etc.

 • Je hebt kennis en ervaring CI/CD en (geautomatiseerde) bouwtests

Competenties

 • Assertief in een politieke omgeving

 • Communicatief vaardig

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Almelo

Startdatum

zsm

Duur

2 maanden

Optie op verlenging

Ja

Inzet

36 uur per week

Tarief

marktconform

Sluitingsdatum

06-09-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

Week 37/38

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten