Ervaren Projectleider Gemeente

Opdrachtgever
Inverto Consultancy
Geplaatst op
27-08-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Noord Holland
Reacties
2
Bekeken
2608
Status
Gesloten

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in de provincie Noord-Holland. Het gaat hier om een zeer actieve gemeente met een innovatief en vooruitstrevend grond- en ontwikkelingsbeleid.

Dit heeft ertoe geleid dat er momenteel een groot aantal projecten gaande is welke bijzonder divers van aard zijn. Het accent ligt op woningbouw, maar er zijn ook projecten op het gebied van herontwikkelingen, infra, herbezetting etc.

De gemeente speelt tezamen met alle marktpartijen goed in op alle behoeften uit de markt welke soms ook heel innovatief van aard kunnen zijn. Men is erg goed in staat om zich aan te passen aan de veranderende behoeften op het gebied van wonen en werken.

Voor een periode van minimaal 6 maanden zijn wij voor 32-34 uur pw op zoek naar een ervaren Projectleider om het huidige team te versterken.

Achtergrond

Je hebt ervaring met diverse ruimtelijke projecten maar zeker met woningbouw. Je hebt ervaring met alle fases van de projecten (deze zijn nl allemaal vertegenwoordigd in de lopende zaken), je kunt zowel zelfstandig als in projectteams draaien, je hebt goed inzicht en sturend vermogen in de verschillende processen. Je bent gesprekspartner voor alle betrokkenen (t/m verkeer en infra), je hebt goede onderhandelingsvaardigheden, politiek sensitief.
Kortom, een zeer ervaren veelzijdige projectleider met aantoonbare ervaring met oa woningbouw.

Reacties graag inclusief tarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  31-08-2016 17:32
  Plaats
  Zandvoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-10-2016 20:29
  Plaats
  Zwammerdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten