Performance Test Specialist

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
26-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
2195
Status
Gesloten

Omschrijving

Performance tester gezocht!

Locatie

Amsterdam

Inzet

3 maanden met optie tot verlenging

Als je denkt dat je het uiterste uit systemen gehaald hebt, het onmogelijke mogelijk gemaakt hebt en je je hand niet omdraait om systemen op te leveren die duizenden transacties per seconden verweken, dan zoeken we jou!

Dit ga je doen
Je wordt de technische lead voor het tunen en testen van een omgeving waarin betaalverkeer verwerkt gaat worden. Je bepaald hoe en wat getest wordt, welke bottlenecks prioriteit hebben en wanneer goed goed genoeg is. Hierbij werk je samen met andere engineers en specialisten van een externe software leverancier. Je bent zowel hands-on als bepalend in welke resultaten je wilt zien.

Je werkomgeving
Je gaat werken in de uitdagende IT organisatie, waarbinnen we werken volgens scrum-agile. Het team waarbinnen je werkt aan de uitdagende taak om het betaalverkeer te kunnen gaan migreren naar een nieuwe omgeving, waarbij zowel het opleveren van nieuwe functionaliteiten als performance sterk bepalend zijn voor het tempo van migratie.

Skills

 • Meerdere jaren ervaring met zelfstandig uitvoeren van complexe performance testen voor webshere/java transactie verwerkende systemen (liefst payments processing)

 • Meerdere jaren ervaring met zelfstandig analyseren van performance testresultaten

 • In staat performance testen te plannen (testplan en aanpak) en daarbij rekening houden met de functionaliteit van de applicatie

 • Meerdere jaren ervaring met capacity planning

 • Kennis van databases en Websphere zodat performance testresultaten, in samenwerking met experts, geanalyseerd kunnen worden

 • Bouwen van scripts om performance testen te kunnen uitvoeren en data te genereren

 • Kennis van Tibco

 • Ervaring met performance testtools voor het opzetten van (gecombineerde) performance testflows tbv automatiseren van 24 uurs flow van Dovetail/payments engine

 • Ervaring met profiling tools bij voorkeur Dynatrace

 • Meerdere jaren met het maken van performance test rapportages

Wie ben jij?
Je hebt meerdere jaren ervaring met het zelfstandig opzetten van complexe performance trajecten in een java/websphere/oracle omgeving, je bent in staat om de resultaten te analyseren, waarbij jij de lead hebt in de afstemming met de specialisten voor bijv. Websphere en Oracle, problemen te detecteren en de wijzigingen aan te sturen. Je bent in staat om testen te definiƫren, plannen en uit te voeren. Je bent pro actief en resultaat gedreven.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  01-09-2016 10:37
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten