Service Desk Engineer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
29-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
886
Status
Gesloten
Referentie
IGB78752828

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-10-2016

Einddatum

31-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

12

Sluitingsdatum

01-09-2016 om 17:00 uur

De sectie Software Ontwikkeling binnen de afdeling Systemen, Applicaties, Trainers en Simulators (kortweg SATS/SO) bij het JIVC/C4I&I ontwikkelt voor land en maritiem optreden binnen Defensie Command en Control (C2) systemen t.b.v. de operationele commandovoering. Naast deze C2 systemen wordt voor het deployed domein ook de dragende (communicatie-) infrastructuur ontwikkeld en ondersteund. Dit Theatre Independent Tactical Adaptive Armed forces Network (TITAAN) wordt ingezet in het ontplooide domein te velde (semi-statisch) in militaire missies en oefeningen van zowel de Landmacht, Luchtmacht als Marine.

Binnen TITAAN worden de volgende aandachtsgebieden onderkend: Netwerkinfrastructuur, Platform, Management en Control, en applicaties waaronder telefonie, Microsoft Office omgeving, e-mail en portal. Kenmerkend voor TITAAN zijn de tools om de CIS en de IV te plannen en de automatische installatie van de complete IT infrastructuur. De behoefte om dit voor meer Defensie IT infrastructuren te doen neemt toe en de komende jaren moeten de Hoog gerubriceerde infrastructuren beter op elkaar aansluiten.

Voor de instandhouding van TITAAN zijn we op zoek naar een collega die de Service Desk Express van BMC zoals momenteel operationeel in gebruik kan onderhouden.

Soorten werkzaamheden

 1. De werkzaamheden zullen bestaan uit het configureren en eventueel oplossen van storingen van een SDE (Service Desk Express van BMC).

 2. De werkzaamheden worden verricht in een militaire omgeving. Van de SDE engineer wordt verwacht, in voorkomende gevallen, tijdens oefeningen ondersteuning te bieden.

 3. uitvoeren van systeemtesten en participeren in de integratie- en acceptatietesten.

 4. opstellen van de technische ontwerpdocumentatie evenals de installatiehandleidingen.

 5. leveren van 3e lijnondersteuning bij netwerkproblemen binnen TITAAN implementaties.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding (studie richting informatica, techniek, wiskunde of hiermee gelijkwaardig) (harde eis)

  • Minimaal 3 jaar ervaring met het ontwerpen en inrichten en onderhouden van een Service Desk Express omgeving (harde eis)

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare kennis en ervaring met het onderhouden van een Service Desk Express omgeving

  • Aantoonbare kennis van koppelingen tussen SDE systemen onderling en met andere ISM systemen (HP Asset Center en Service Center)

  • Minimaal 5 jaar ervaring in het maken en onderhouden van (geautomatiseerde) installatie en configuratie scripts en systemen ten behoeve van de SDE implementatie

  • Kennis en ervaring in VB-scripting en Powershell

  • Kennis en ervaring met Windows 2008 (inclusief Active Directory)

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten