Bouw van MS Windows en SQL-Server image

Freelancer
Red Dolphin ICT Services bv
Geplaatst op
31-08-2016
Periode
2 tot 3 weken
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
2
Bekeken
729
Status
Gesloten
Referentie
Bouw MSSQL-Server installatie-im

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Voor een klant ben ik op zoek naar een MS Windows / SQLserver specialist. Er dient een unattended installatiescript o.b.v. C# gemaakt te worden voor de installatie / opzet van een oefenomgeving voor studenten. Software (.iso formaat) is beschikbaar vanuit het MS licentie-model Dreamspark maar dient per eindgebruiker voor gebruik te worden gedownload en opgezet.

De omgeving bestaat uit volgende modulen: MS Windows Server, MS SQL Server 2014 of later, Reporting Services, Integration Services, Analytical Services, Data Quality Services en AdventureWorksDW2014 database.

Het installatiescript dient zoveel mogelijk unattented te kunnen werken, moet een log bijhouden en benodigde configuratie-aanpassingen doorvoeren. Het installeren in een Virtual Machine (bijv. VirtualBox) mechanisme is gewenst. Hierdoor kan een eindgebruiker de VM flexibel gebruiken op bijv. eigen laptop. Tevens dient documentatie t.b.v. support, een FAQ en gebruikershandleiding opgeleverd te worden.

Graag ontvang ik een kort voorstel met beschrijving van het geleverde product, ureninschatting en tarief, een overzicht van je relevante ervaring met bijv. Dreamspark en/of MS SQL server en de benodigde doorlooptijd. Het traject omvat een testmoment door de klant waaruit verbeterpunten kunnen komen die doorgevoerd moeten worden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  31-08-2016 09:25
  Plaats
  Leerdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  31-08-2016 12:06
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten