Communicatie adviseur (tijdelijk)

Intermediair
Astorium werving & detachering
Geplaatst op
30-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
60
Op locatie
Omgeving Amstelveen
Reacties
0
Bekeken
466
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een gemeentelijke instelling in de omgeving van Amstelveen zoeken wij per direct een Communicatieadviseur (tijdelijk) voor 28-32 uur per week. Dit is een tijdelijke positie voor 4 maanden, met mogelijke verlenging.

Jij bent als Communicatieadviseur verantwoordelijk voor het zoeken en vinden van aansluiting bij de behoeften van zeer diverse en actieve doelgroepen van deze gemeente. Jouw doel is het bereiken van het gewenste doel, waarbij je rekening houdt met de belanghebbenden, de positie van de instelling en waarbij je goed moet weten wie en wat je hiervoor nodig hebt. Uiteraard bekijk je daarnaast welke communicatiemiddelen het beste ingezet kunnen worden.

Ben jij een resultaatgerichte en pro-actieve Communicatieadviseur? Dan zoeken wij jou!

Je gaat werken bij een gemeentelijke instelling in de omgeving van Amstelveen. Zij zijn vanwege vervanging per direct op zoek naar een Communicatieadviseur (tijdelijk). Het betreft een platte organisatie onderverdeeld in vijf afdelingen. Het Communicatie team bestaat uit 3 communicatieadviseurs.

De functie

 • je adviseert, begeleidt en ondersteunt het college van B&W en de ambtelijke organisatie over interne en externe communicatie

 • je adviseert onder meer over bouwprojecten, monumenten, kunst en cultuur. Je bent vanuit Communicatie aanspreekpunt op deze onderwerpen en betrokken bij alle ontwikkelingen. Je weet wat er speelt in de samenleving, haalt de buitenwereld naar binnen, zorgt voor interactie met diverse doelgroepen, en weet dit te vertalen in een concrete communicatieaanpak. Waar nodig help je ook mee met de uitvoering

 • je bent woordvoerder en onderhoudt contacten met de pers

 • je werkt aan vertrouwen, zodat de instelling aansluiting vind in de verbinding met de wensen, verwachtingen en informatiebehoeften van de omgeving

Voorwaarden

 • je beschikt over een relevante opleiding op HBO-niveau

 • je hebt enkele jaren ervaring als Communicatieadviseur bij een gemeente of overheidsinstelling. Dit is een vereiste!

 • je hebt gevoel voor politieke, bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen

 • je bent pro-actief, flexibel en creatief

 • je denkt strategisch en beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden

 • je bent een doener en een denker

 • je werkt zelfstandig, staat stevig in je schoenen en hebt overtuigingskracht

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt jou een interessante functie aan voor een pro-actieve Communicatieadviseur (tijdelijk) voor 4 maanden, voor 28-32 uur per week (met mogelijke verlenging). Het is van belang dat je per direct beschikbaar bent. Het salaris is afhankelijk van de kennis en ervaring, en is maximaal € 4000,- o.b.v. een 36 urige werkweek.

Freelancers met een geldige VAR (WUO/DGA) zijn ook welkom om te reageren. (We maken momenteel nog gebruik van de transitiefase dus een geldige VAR is vereist). Vermeld dan bij je reactie jouw uurtarief. Het maximale uurtarief is € 60,-

NB. Reacties van bureaus worden niet in behandeling genomen.

Reageren

Ben jij de Communicatieadviseur die wij zoeken? Solliciteer dan voor a.s. donderdag 1 september 16.00 uur met cv en brief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten