Secretaresse polikliniek

Opdrachtgever
de Willebois Consulting
Geplaatst op
31-08-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
839
Status
Gesloten
Referentie
SP5524

Omschrijving

Functie

Secretaresse polikliniek

Standplaats

Utrecht

Startdatum

per direct

Einddatum

31-12-2016 (met optie op verlenging)

Inzet

40 uur per week

Afdeling
De afdeling Medische Oncologie is een afdeling voor klinische, poliklinische oncologische zorg en wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen tegen kanker. We behandelen en verplegen mensen met kanker in verschillende fasen van ziekte en met verschillende therapiemodaliteiten. Kenmerkend voor de afdeling is het verlenen van zorg op maat vanuit meerdere disciplines en dimensies. Dit komt o.a. tot uiting in de wekelijkse multidimensionale oncologie bespreking.
De afdeling is georganiseerd in drie kernteams: poliklinische zorg (inclusief het dagcentrum), klinische zorg en research.
je legt verantwoording af aan het unithoofd van de polikliniek.

De functie
Gezocht wordt een secretaresse die zowel de intern als extern gerichte patiëntenadministratie volgens de geldende richtlijnen en procedures kan voeren, zodat zowel interne als externe klanten over de meest recente patiëntengegevens kunnen beschikken binnen de volgens afdelingsnorm afgesproken tijd.

Kernactiviteiten

  • dagelijks uitwerken van brieven en verslagen binnen de volgens afdeling vastgestelde norm;

  • dagelijks volgens geldende richtlijnen samenstellen, verzorgen, verwerken en archiveren van medische dossiers;

  • dagelijks volgens geldende richtlijnen en procedures verwerken van patiëntenregistratie;

  • dagelijks volgens geldende richtlijnen en procedures verwerken van verrichtingenregistratie

  • maken van afspraken in het kader van het totale zorgproces van de patiënt met behulp van een geautomatiseerd afsprakensysteem wat leidt tot een efficiënte en effectieve zorgverlening.

  • dagelijks planmatig vastleggen van (gecombineerde) afspraken daarbij rekening houdend met de soort verwijzing en/of klachten van de patiënt;

  • maken van vervolgafspraken voor de patiënt, hierbij rekening houdend met eerder gemaakte afspraken zodat voor de patiënt een aaneengesloten traject ontstaat zowel in data als in tijd.

Gevraagd

Je bent minimaal in het bezit van een Hbo-diploma.
Je hebt bij voorkeur ruime kennis en ervaring in een ziekenhuis of binnen een poliklinische setting en met administratieve onderdelen hierbij.

Reacties alleen door freelancers/ZZP'ers en alleen in combinatie met motivatie, tarief, referentie en beschikbaarheidinformatie (incl. vakantieplanningen). Het tarief dient een all-in tarief te zijn, exclusief BTW.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten