Werfleider Civiele Projecten - Antwerpen (m/v)

Opdrachtgever
Sweco Belgium nv
Geplaatst op
01-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Antwerpen
Reacties
0
Bekeken
563
Status
Gesloten

Omschrijving

Jobinhoud
Organiseren en realiseren van een bouwproject (uitbreiding van een bestaande productiehal + kantoorruimte, vnl. ruwbouw in beton-staal). Rekening houden met de vooropgestelde specificaties, de te halen termijnen en het financieel rendement. Bestuderen van de plannen, het bestek, het budget en de planning en dit vertalen naar concrete uitvoeringsmethoden en een praktisch uitvoeringsplan. De werf organiseren en zorgen voor de nodige resources (arbeiders, materialen, materieel, onderaannemers, …). Leiding geven aan de ploegbazen en arbeiders en coördineren van de werken in onderaanneming. Waarborgen van de strikte naleving van veiligheids, kwaliteits- en milieunormen. Nauw samenwerken met de Project Manager.

Ervaring
Master of Bachelor Bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring. 10 jaar ervaring als Construction Supervisor. Veiligheid hoog in het vaandel dragen. Vlot overweg kunnen met de courante MS Office-programma’s. Kennis van MS Project is een voordeel. Autonoom zijn, een stevige dosis ‘entrepreneurship’ hebben en beslissingen kunnen nemen. In staat zijn medewerkers te stimuleren en motiveren om de vooropgestelde rendementen te behalen en deadlines te respecteren.

Talen
Nederlands, Engels en Frans

Periode
6 maand

Regio
Antwerpen

Interesse?
Laat je gegevens na en wij nemen snel contact met je op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten