Adviseur Planning en Control

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
31-08-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Roosendaal
Reacties
0
Bekeken
1005
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Start

14 september

Einde

31 december

Verlenging

Ja

Uren

32 tot 36

Indienen

5 september

Detabem is op zoek naar een Adviseur Planning en Control voor in Roosendaal.

De gemeente Roosendaal is continu in beweging. Samen met partners en inwoners werken we aan maatschappelijke resultaten voor de stad, de dorpen en de regio. Het toekomstbeeld is helder, de koers nog niet gelopen. We zoeken ambitieuze collega’s die open staan voor vernieuwing en graag in een dynamische omgeving werken. De opgaven die voortkomen uit onze bestuursovereenkomst vragen continu om frisse blikken en nieuwe kwaliteit.

Gevraagd

Adviseur Planning & Control (32 – 36 uur per week)
“Outgoing persoonlijkheid die mensen weet mee te krijgen en zorgt voor de spreekwoordelijke strik om de P&C-producten”

Je nieuwe baan
Je maakt onderdeel uit van het cluster Financiën. Het cluster Financiën bestaat uit zestien betrokken medewerkers. Samen verzorgen zij de financiële advisering en ondersteuning richting het bestuur en de organisatie.

Als adviseur planning & control ben jij binnen de gemeente Roosendaal de spin in het web voor het gehele p&c-proces. Je coördineert dit proces en organiseert dat je tijdig over alle benodigde gegevens beschikt. Daarvoor stem je regelmatig af met de programmaregisseurs, maar ook met het bestuur en de directie. Op onderdelen lever je ook zelf een inhoudelijke bijdrage.
Als je alle gegevens hebt, zorg jij voor een aantrekkelijk eindproduct dat volledig is afgestemd op de wens van de afnemers. Jij zorgt voor de spreekwoordelijke strik om de jaarrekening!
Je kracht
Doordat je out of the box denkt en de trends continu scant, word je bewonderd om de producten die je oplevert. Je kunt uitstekend plannen. Verbaal ben je sterk, to the point, zonder om de zaken heen te draaien. Je bent een doener en een ‘outgoing’ persoonlijkheid die graag met mensen samenwerkt en netwerkt. Je weet hoe de hazen binnen een politieke organisatie lopen en houdt hier rekening mee. Je wekt vertrouwen bij je gesprekspartners, of dat nou een bestuurder of een collega is. Als het een keer niet helemaal loopt zoals je had gedacht, dan leiden je humeur en je humor daar niet onder.

Je hebt een academisch werk- en denkniveau en minimaal drie jaar werkervaring in een gemeentelijke organisatie. De gemeentelijke begrotingssystematiek kent voor jou geen geheimen.

Arbeidsvoorwaarden
Deze functie is gewaardeerd in schaal 11

Competenties

  • Aanpassingsvermogen

  • Integriteit

  • Klantgerichtheid

  • Mondeling uitdrukkingsvaardigheid

  • Omgevingsbewustzijn

  • Resultaatgerichtheid

  • Samenwerken

  • Visie

CV eisen
Algemene CV vereisten

Omschrijving
Het door u aangeboden CV dient de volgende gegevens te bevatten;
naam, contactgegevens, geboortedatum, genoten opleidingen incl. diploma wel of niet behaald (jaartal diploma), relevante werkervaring, competenties, taalvaardigheden, overige vaardigheden, referenties en vermelding van eerder, bij een van de aangesloten organisaties, genoten werkervaring.

Het CV dient opgesteld te zijn in de Nederlandse taal en uit maximaal 5 pagina’s (A4) te bestaan. In een word format aanleveren.

Uurtarief is incl. reis-, parkeer- en verblijfskosten

Met vriendelijke groet,
Detabem u krijgt van ons altijd een reactie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten