VMWare specialist

Opdrachtgever
Blue Mesa
Geplaatst op
02-09-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Groningen
Reacties
1
Bekeken
1301
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Je wordt onderdeel van een DevOps-team, waarin wij op een agile manier de dienst verder vorm geven. Een onderdeel van je takenpakket is de ontwikkeling van nieuwe diensten met behulp van vRO/vRA editors. Daarnaast help je mee bij het uitvoeren van installaties, configuratie en beheer van VMware vSphere-omgevingen, het beheer van de VMware vRealize-suite, het beheer van de VMware NSX-netwerklaag, en automatiseer je zo veel mogelijk beheer-taken.

We zoeken een teamspeler met een passie voor VMware techniek. Je hebt een HBO werk en denkniveau en je hebt ruime en recente ervaring met Javascript, C#, ReST API`s, JSON, XML, SQL (server), Powershell & Git. Je hebt ruime ervaring met backend systemen en integratie en aansturing daarvan met behulp van API calls. Je hebt ervaring met het werken in scrum teams en bent bekend met Jira. Je hebt sterke affiniteit met beheren van omgevingen, je hebt basiskennis van (virtual) networking.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  02-09-2016 16:22
  Plaats
  Leek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten