Hosting & Netwerk Specialist

Opdrachtgever
Prodicom
Geplaatst op
01-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
3
Bekeken
907
Status
Gesloten
Referentie
MD

Afrondingstoelichting

Geachte heer/mevrouw,

Naar aanleiding van uw reactie m.b.t. deze opdracht wil ik u hierbij hartelijk danken.

Prodicom maakt een selectie uit de personen die gereageerd hebben, mocht jij uitgekozen nemen wij vandaag contact met je op.

De overige reacties zijn in ons systeem opgeslagen en mocht er een nieuwe passende opdracht worden gevonden, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Prodicom - ICT
Robijnstraat 16
1812 RB Alkmaar
Tel. +31(0)72 744 00 37
Fax. +31(0)72 820 02 53
www.prodicom.nl


Omschrijving

Hosting & Netwerk Specialist

Voor onze eindklant in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Hosting & Netwerk Specialist

Team Beheer ICT bestaat uit iets meer dan 40 mensen die samen staan voor een betrouwbare ICT-dienstverlening op een basisniveau dat past in de huidige tijd en die het primaire proces in staat stelt haar werk te doen. Team Beheer ICT is onderdeel van de afdeling Services dat, samen met de afdeling Management Ondersteuning, de gehele bedrijfsvoering omvat. Het team is opgebouwd uit 4 clusters: Infrastructuur & Hosting, Werkplekbeheer. Met elkaar zorgen zij voor de technische en procesmatige basis van waaruit de ICT dienstverlening wordt geleverd.

De omgeving
Je wordt ingezet in het cluster Hosting en Netwerk en draagt mede zorg voor het navolgen en uitdragen van op ITIL gebaseerde werkprocessen. Er wordt van de gebruikers een grotere zelfredzaamheid gevraagd. Hiervoor is een digitaal serviceplein ingericht en is het helpdesksysteem ingericht voor self service en zijn wiki’s gevuld met instructiesets.
De specialis moet niet alleen de verstoringen oplossen, maar ook de informatie beheren die gebruikt wordt voor de zelfredzaamheid; zo wordt de zelfredzaamheid verhoogd.
Daarnaast ben je continue bezig met het verbeteren van de informatie die we aan medewerkers geven. Werken volgens PDCA – cyclus is voor jou gewoon.

Wat ga je doen
Je beheert mede de totale ICT infrastructuur van de provincie en je specifieke aandachtsgebied is de totale Back-End ICT Infrastructuur (Servers, Netwerk, etc ..).

Te behalen resultaten

 1. Up-to-date en goede werking van de Datacenters, Servers en Netwerken conform de SLA

 2. Afhandeling van incidenten, changes en configuratiebeheer conform geldende afspraken (ITIL). Analyserend vermogen en probleemoplossend vermogen zijn hier sleutelwoorden.

 3. Inbedding van en up-to-date kennis binnen de organisatie van de Datacenters, Servers en Netwerken

 4. Beheerste vernieuwing (cfm PMW of ITIL Change) van datacenters, systemen, netwerken en applicatie servers vanuit business of IT projecten conform geldende afspraken.

Je bent verantwoordelijk voor o.a. de volgende werkzaamheden

 • Het inrichten en beheren van Datacenters, Servers en Netwerken, het inrichten en beheren van Windows-/Novell-/Linux-servers, Juniper-/Cisco-netwerken, Virtualisatie met VMWare, Applicatie- servers (MS IIS, Apache, Oracle, JBoss) en Storage (Online en Offline) HW en SW. Daarnaast het zelfstandig beheren van Datacenters, LAN, WAN, Datacom en Telecom.

 • IT Security is een wezenlijk onderdeel van je werk en je zorgt dat dit voor systemen is ingeregeld.

 • Je beheert procesmatig en vernieuwt projectmatig

 • Een deel van het operationeel beheer van de systemen en een groot deel van het netwerk is uitbesteed, je voert regie op de leverancier.

Functie-Eisen

 • HBO/WO richting ICT/Informatie Technologie;

 • Minimaal 5 jaar werkervaring als senior beheerder en zelfstandig verantwoordelijk voor het inrichten en beheren van ICT Infrastructuren m.n. Servers, Data-/Telecom Netwerken en Datacenters;

 • Aantoonbare kennis van en relevante ervaring met de Baseline IB en van Identity- en Access-Security-systemen en –processen;

 • minimaal 5 jaar ervaring met ITIL beheerprocessen;

 • minimaal 3 jaar ervaring in het met kennis van ICT Infrastructuur voeren van regie op de ICT leverancier.

Functiewensen

 • minimaal 5 jaar in het participeren in complexere of zelfstandig leiden van minder complexe projecten;

 • goede beheersing van de Nederlandse taal;

 • een ITIL en PMW (o.a. Prince 2) certificaat.

Persoonlijke Eigenschappen

 • Analyserend vermogen;

 • Innovatief handelen (Leervermogen, Plannen & Organiseren);

 • Communicatief: m.n. het overdragen van kennis naar collega’s en gebruikers;

 • Samenwerken intern en extern de organisatie;

 • Flexibel v.w.b. inzet (geen 9-5 mentaliteit).

Locatie

Regio Utrecht

Uurtarief

Marktcomfort

Uren per week

36 (Fulltime)

Startdatum

Z.S.M.

Periode

3 maanden+ kans op verlenging

Ben jij op korte termijn inzetbaar en heb je interesse in deze opdracht laat dan nu je CV en telefoonnummer achter via deze site om in aanmerking te komen voor deze rol.

Prodicom Bedrijfsomschrijving

Prodicom bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.
U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hier vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u na 3 werkdagen na de sluitingsdatum niets vernomen hebben bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.
Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in Word-formaat en een korte motivatie op de opdracht. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  01-09-2016 17:52
  Plaats
  Hoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-09-2016 15:21
  Plaats
  The Hague

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  05-09-2016 15:32
  Plaats
  Woerden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten