Functioneel Beheerder HR

Opdrachtgever
NCIM
Geplaatst op
02-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
1
Bekeken
453
Status
Gesloten
Referentie
Indus

TOP-Opdrachtgevers

 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Functioneel Beheerder HR.

Start

Eind september

Periode

3 maanden met optie tot verlenging

Aantal uur per week

36

Overig

VOG wordt aangevraagd

Werkzaamheden

In deze functie ondersteun je de gebruikers van de applicaties en verhelp je incidenten aan de applicatie. Hierbij beantwoord je gebruikersvragen over de applicatie, maar je overlegt ook de gewenste wijzigingen met de gebruikersorganisatie. Je zal standaard en niet-standaard wijzigingen innemen en realiseren, inclusief het opstellen van wijzigingsvoorstellen. De door te voeren wijzigingen overleg je met de EBS –ontwikkelaars. Verder ben je verantwoordelijk voor het testen van de applicatie en het begeleiden van de gebruikerstesten. Ook zal je de gebruikersorganisatie begeleiden bij veranderingen.

Criteria

Je hebt minimaal HBO-niveau. Je hebt ruime ervaring met Oracle EBS, in het bijzonder van de HR-modules en PASO-software. Je hebt gedegen kennis van financiële bedrijfsprocessen. Ervaring binnen de overheid is een pré. Technische ervaring met bijvoorbeeld SQL is een pré. Kennis en ervaring met Business Intelligence en Cognos is een pré. Je hebt kennis van ITIL en BISL. Implementatie ervaring is een pré. Je kunt beheer- en technische documentatie schrijven en bijhouden. Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Je bent resultaat- en klantgericht. Je bent analytisch ingesteld. Je bent flexibel en kunt goed samenwerken. Je neemt initiatief en toont een grote mate van zelfstandigheid.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  02-09-2016 10:12
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten