Interaction Designer

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
02-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
688
Status
Gesloten
Referentie
Roos Goed

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 235 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Rol

Interaction Designer

Locatie

Utrecht, Amsersfoort

Duur opdracht

1 jaar

Aantal uren per week

32-40

Tarief

In overleg

Online en web zijn belangrijke pijlers voor de toekomst van de klant. Gezien het grote belang van online voor de klant vindt een groot deel van de ontwikkeling plaats binnen de organisatie zelf.

De klant werkt in scrum teams aan web ontwikkeling. De scrum teams zijn breed en multi-disciplinair samen gesteld, er wordt gewerkt in sprints van 3 weken.

Wat ga je doen?
Als Interaction Designer verzamel en prioriteer je business en klantdoelen. Je werkt op basis van user centrered approach en kan deze omzetten in mockups, wireframes, prototypen en flows.Je ontwerpt over alle kanalen heen(omnichannel)en je bent de schakel om een consistente klantreis te waarborgen en werkt samen met medewerkers uit verschillende organisatie onderdelen.
Als vanzelfsprekend volg je de nieuwste trends en innovaties en deel je kennis en idee├źn met je collega's.

Wat vragen wij?
Afgeronde opleiding op HBO niveau, minimaal 3 jaar recente ervaring op het gebied van responsive design/adaptive design en service design, UX en E-commerce met bedijfskritische websites. Ervaring met Sketch, Axure en Invision. Minimaal 2 jaar ervaring , werkervaring met High Traffic website, minimaal 5 miljoen bezoeken per jaar.

Reageren kan nog tot vrijdag 9 september 09:00 uur door middel van een cv in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten