Inkoper (civieltechnisch)

Opdrachtgever
Harvey Nash
Geplaatst op
02-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
1
Bekeken
833
Status
Gesloten
Referentie
313806

Afrondingstoelichting

Ls,

Bedankt voor de reactie. we hebben gekozen voor andere kandidaten die beter aansluiten op de opdracht..

Graag tot een volgende gelegenheid.

Met vriendelijke groet,

Wim IJlst
Harvey Nash


Omschrijving

Voor een opdrachtgever in Rotterdam zoekt Harvey Nash een

Inkoper (civieltechnisch)

Verantwoordelijkheden

Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor het opstellen en afsluiten van (raam)overeenkomsten en het van A tot Z beheren van contracten met aannemers en leveranciers. Jij zorgt ervoor dat onze projecten alle benodigdheden verkrijgen door middel van het op tijd en juist inkopen van de goederen en diensten. Je bent continu bezig om, in afstemming met de projectmanager(s), de juiste leveranciers te contracteren en zo de diensten en goederen binnen te halen die voldoen aan de gestelde condities en specificaties.

Werkzaamheden

Het leggen van de verbinding met je collega’s voor de uitrol van de inkoopfunctie binnen de business, het meedenken over bestekken, het pre kwalificeren van gegadigden, het beoordelen van offertes en ook het ingeven in ons SAP systeem van de resultaten. Jij bent in de lead tijdens het onderhandelen met en contracteren van potentiële leveranciers en aannemers. Je levert input voor het inkoopbeleid en neemt hierin de ontwikkelingen en trends die je signaleert mee. Je werkt samen met zowel directe inkoop collega’s als andere afdelingen binnen het bedrijf.

Competenties

Je hebt steeds verschillende snelle leercurves doorgemaakt en je kunt je nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken door grondige analyse. Je hebt lef, een hoog energie niveau, een positieve instelling en executiekracht. Zodat je de beoogde doelstellingen realiseert in een steeds sneller veranderende organisatie.
Jij bent besluitvaardig, flexibel, resultaatgericht en communicatief sterk. Je hebt ruime ervaring met projectmatig werken en je bent in staat om scherp te onderhandelen en heldere afspraken te maken met aannemers met als doel de beste deal sluiten. Door je commerciële inzicht weet je nieuwe initiatieven in te zetten om de hoogst mogelijke inkoopprestaties te behalen. Doordat je veel zaken tegelijk regelt en coördineert, advies uitbrengt aan de business, inkoopprestaties peilt en de markt nauwgezet volgt, spreekt het voor zich dat je snel kunt schakelen en prioriteiten kan stelen.

Kennis en vaardigheden

 • Een afgeronde HBO opleiding aangevuld met inkoopgerichte opleidingen (NEVI 1 must, NEVI 2 pre).

 • Minimaal 6-8 jaar inkoopervaring binnen een technische omgeving, waarvan de laatste 2-3 jaren binnen projecten.

 • Affiniteit met de hoogspanningsbranche.

 • Analytisch sterk.

 • Sterke communicatieve vaardigheden!

 • Initiatiefrijk, stressbestendig, overtuigingskracht, en een stevige onderhandelaar.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  02-09-2016 18:01
  Plaats
  Ghyvelde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten