Project Manager 'Toekomst ERP'

Opdrachtgever
Huxley
Geplaatst op
02-09-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zealand
Reacties
5
Bekeken
1734
Status
Gesloten
Referentie
HA-32447426_1472823980

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Voor een klant van mij ben ik opzoek naar een project manager 'Toekomst ERP' De afdeling maakt op dit moment gebruik van een SAP ERP oplossing die HR, Inkoop/logistiek, financieel/control en projecten ondersteunt. In een kort lopend onderzoek willen we aan een inventarisatie op hooflijnen van de wensen (functioneel, impact op beheer, kosten, IT landschap) van de huidige gebruikers uitvoeren (voor HR is deze grotendeels afgerond). Dit leidt tot selectiecriteria die moeten worden afgezet tegen een shortlist van mogelijke applicaties, om zo te komen tot een voorgenomen besluit over hoe verder te gaan met ERP.

Doel is om begin oktober dit voorgenomen besluit te kunnen nemen. Na akkoord van de gekozen richting verder worden uitgewerkt (impact, plan van aanpak)

Planning Het project zal voor Retail begin september 2016 starten en naar verwachting zo'n 4 a 5 weken doorlooptijd kennen.

Functie omschrijving projectmanager: Als projectmanager zorg je met je team voor de inventarisatie, pakketselectie (obv shortlist) en advies over de toekomstige ERP oplossing voor Retail. Je stuurt een projectteam bestaande uit (ICT) consultants, en inhoudelijke deskundigen. Je stelt de planningen op en coördineert de uitvoering. Je hebt nauw overleg met de verantwoordelijke managers van de betrokken afdelingen en met betrokken leveranciers.

Je rapporteert aan de stuurgroep (en overige projectorganen) en bewaakt de GOKIT (Geld, Organisatie, Kwaliteit, Informatie & Tijd). In besluitvorming kenmerk jij je door deskundig en daadkrachtig op te treden en een voortvarende aanpak.

Je bent eindverantwoordelijk voor het projectresultaat. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke opdrachten en hebt zeer goede kennis van en aantoonbare ervaring met projectmanagement methodieken (oa Prince2, Agile) Bovendien heb je kennis van en ervaring met processen op gebied van HR, logistiek, financieel en projecten. Je kent meerdere ERP oplossingen en specifiek van SAP.

Tot slot beschik je over sterk ontwikkelde competenties: resultaatgerichtheid, stressbestendigheid, overtuigingskracht, klantgericht en groepsgericht leiderschap, analytisch vermogen en organisatievermogen. Ervaringen met selectietrajecten is een pré.

Details

 • Duur: 4-5 weken

 • Start: ZSM - 24 - 32 uur

 • Locatie: Zeeland

Ben je beschikbaar of ken je iemand die dat komt? Reageer dan met je meest recente cv, beschikbaarheid en uurtarief en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Kristy Weterings

k.weterings(at)huxley(punt)nl

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  05-09-2016 14:15
  Plaats
  Capelle a/d IJssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-09-2016 01:02
  Plaats
  Heerhugowaard

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  06-09-2016 20:25
  Plaats
  Arnhem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-09-2016 10:23
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-09-2016 11:11
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten