Visual Designer

Opdrachtgever
Ajilon IT (onderdeel van Adecco)
Geplaatst op
05-09-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht / Amersfoort
Reacties
1
Bekeken
1254
Status
Gesloten
Referentie
K0508STMV

TOP-Opdrachtgevers

 • Novaccent 21 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Visual Designer

Omschrijving opdracht

Online en web zijn belangrijke pijlers van de toekomst van onze klant. Gezien het grote belang van online voor de klant vindt een groot deel van de online ontwikkeling plaats binnen de organisatie zelf. Deze werkt in Scrum teams aan web ontwikkeling. De Scrum teams zijn breed en multi-disciplinair samen gesteld. Er wordt gewerkt in sprints van 2 tot 3 weken.

Wat ga je doen?

Als Visual( Graphic) Designer zorg je niet alleen voor een goed design, maar sla je een brug tussen de wensen van de stakeholders, de klantervaring, bedrijfsprocessen en IT. Je brengt een dosis creativiteit in het team, met aantrekkelijke user interfaces als resultaat waar onze klanten moeiteloos doorheen navigeren .
Concreet zal je functie bestaan uit het maken van grafische designs op basis van interactie ontwerpen.
Daarnaast bewaak je de online huisstijl, ontwikkel je nieuwe grafische elementen en ontwerp je online campagnes. Als vanzelfsprekend volg je de nieuwste trends en innovaties en deel je kennis en idee├źn met je collega's.

Wat vragen wij?

Een afgeronde opleiding op HBO niveau met aantoonbare ervaring met online grafisch design. Minimaal 3 jaar recente ervaring op het gebied van usabylity en interaction met bedrijfskritische websites. Ervaring met Sketch, Adobe Photoshop en Adobe Illustrator. Op basis van luisteren en kritische vragen stellen in staat om binnen no-time een design te realiseren. Minimaal 2 jaar met het werken in scrumteams. Werkervaring met High traffic websites, minimaal 5 miljoen bezoeken per jaar.

Duur opdracht

1 jaar.

Aantal uren per week

32-40.

Standplaats

Utrecht / Amersfoort

Graag CV in word format en korte motivatie

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  30-09-2016 21:00
  Plaats
  Baarn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten