DUITSTALIGE MARKETING MEDEWERKER MINIDISCO

Opdrachtgever
Ondernemershuis Katwijk
Geplaatst op
06-09-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
10
Op locatie
Rijnsburg
Reacties
0
Bekeken
32
Status
Gesloten
Referentie
DUITSTALIGE MARKETING MEDEWERKER

Afrondingstoelichting

Geen vertrouwen in freelance.nl!
Graag vacatures en account verwijderen.


Omschrijving

Heb jij een uitstekende beheersing van de Duitse taal, ben je commercieel ingesteld en op zoek naar een flexibele bijbaan naast je studie of een freelance klus voor een paar uur per week. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen wij?
Wij zijn op zoek naar een Duitstalige marketing medewerker die naast een commerciele vertaling van de website kan maken ook verantwoordelijk is voor de sales in Duitstalige gebieden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren van Duitse social media pagina’s. Op termijn neem je hier meer initiatief in en krijg je ook de vrijheid om op je eigen manier de sales te beïnvloeden. Hoe meer je verkoopt, hoe meer je verdient! Naast het vertalen en de sales, ben je ook verantwoordelijk voor het onderhouden van de Duitse klantencontacten. Je beantwoordt mails, telefoontjes en andere vragen van klanten.

Je wordt bij dit alles ondersteunt door twee ervaren jongemannen die je op weg kunnen helpen en waar je veel van kunt leren op het gebied van online marketing.

Eisen
Je hebt een zeer goede schriftelijke en mondelinge beheersing van de Duitse taal en je bent commercieel ingesteld. Werken op commissiebasis zie je als uitdaging.

Wie zijn wij?
Minidisco (Django Music) is een muziekproductiebedrijf gespecialiseerd in het maken van dansmuziek voor kinderen en verkoopt cd’s en dvd’s met kinderliedjes.

Dienstverband
Flexibele uren, je bepaalt zelf hoeveel uur je hier per week aan wilt werken. Je kunt voor een werkplek gratis terecht bij het Ondernemershuis Katwijk, daarnaast is het ook mogelijk om (deels) vanuit huis te werken. Kortom, uitstekend te combineren met je studie of naast andere klussen!

Interesse?
Heb je interesse in deze functie of heb je vragen naar aanleiding van deze vacature, aarzel niet en neem contact met ons op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten