Lead Magento Specialist

Opdrachtgever
Brunel
Geplaatst op
07-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
notk
Op locatie
Amsterdam
Reacties
3
Bekeken
4924
Status
Open

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Momenteel werken medewerkers van ons samen met een van onze opdrachtgevers aan een groot e-commerce platform. Dit Platform is gebouwd in Magento, een aantal jaren terug in een oudere fase tijdens de startup. Deze versie is inmiddels geupdate en draait in een nieuwere versie, nog niet de nieuwste!

Vanuit een groeiende markt en stijgende vragen en eisen uit de business lopen wij hier tegen verouderde code en beperkingen in het huidige platform aan. Zo is er behoefte aan nieuwe ERP / boekhoudpakketten en de integratie met de huidige platforms. Daarnaast geeft het vernieuwen van oude aangepast code uiteraard altijd verassing en op dit high-traffic online e-commerce platform kunnen wij geen verassingen in de integriteit van de data gebruiken.

De gezochte Magento specialist dient in dit team te ondersteunen in advies, besluitvorming omtrent keuzes technieken e.d. en daarnaast uiteraard mee ontwikkelen, testen en het integreren van aanpassingen die nog in het platform moeten worden verwerkt. Ondertussen houden wij natuurlijk altijd onze ogen open naar een nieuw platform, we verwachten in jouw een echte vraagbaak die ons daarin kan ondersteunen!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  07-09-2016 16:36
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-09-2016 15:00
  Plaats
  ghaziabad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  13-09-2016 13:30
  Plaats
  Vadodara

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten