Concept / Visual Designer

Opdrachtgever
Montagny BV / Sissy-Boy
Geplaatst op
07-09-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Beverwijk
Reacties
0
Bekeken
13
Status
Gesloten

Omschrijving

OVER SISSY-BOY
Sissy-Boy is een uniek mode- en lifestylemerk met winkels in de Benelux. Sissy-Boy is een merk met Nederlandse roots en een mondiale levenshouding. Een merk met een verhaal. En dit verhaal gaat, naast kleding, ook over eten, drinken, verzorging, styling en nog veel meer. Het draait hierbij om combinaties en om de bijzondere verbindingen en ervaringen die daaruit ontstaan. Mode met interieur, styling met living, een jurk met accessoires. Samen met Sissy-Boy geef je vorm aan de basisbehoeften van je leven. Het credo van Sissy-Boy luidt daarom: Life designed with Sissy-Boy

Ter versterking van ons marketing team zijn wij per direct op zoek naar een

Concept & Visual Designer (fulltime)

Wat ga je doen?

  • Je verzorgt de opmaak van het grafisch ontwerp van alle Sissy-Boy uitingen, zowel digitaal (website, app, nieuwsbrieven) als print (in store signing, brochures, uitnodigingen)

  • Je verzorgt de opmaak van de visuele uitingen voor onze nieuwe winkels

  • Je houdt je bezig met de creatieve (visuele) conceptontwikkelingen voor alle fotoshoots en films

  • Je organiseert en coƶrdineert de campagne- lookbook- en nieuwsbrieven shoots.

Wie zoeken wij?
Je hebt HBO werk en denkniveau en bij voorkeur ervaring in de mode en lifestyle branche.
Je bent boven alles enthousiast, gedreven, innovatief en creatief in je werk. Je kunt goed conceptueel denken en bent visueel ingesteld. Ook onder druk blijf jij efficiƫnt, nauwkeurig en doelgericht werken. Je bent een organisatietalent. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je kunt tenslotte goed werken met Photoshop, inDesign en Illustrator.

Enthousiast geworden?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie in de vorm van een creatieve, visueel (niet tekstueel) opgemaakte presentatie van jou als persoon en je motivatie voor deze functie, opgemaakt op een manier die je bij Sissy-Boy vindt passen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten