Gedreven Senior Tester voor de Kansspelautoriteit

Opdrachtgever
Hinttech Staffing
Geplaatst op
07-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
3
Bekeken
418
Status
Gesloten
Referentie
KSA341

Afrondingstoelichting

Dank voor uw reactie op deze advertentie.


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

De Kansspelautoriteit

De Kansspelautoriteit is onafhankelijk toezichthouder op de kansspelmarkt. De kansspelmarkt is een dynamisch werkveld met nieuwe wetgeving voor bestaande vergunninghouders en nieuwe toetreders. De samenleving heeft belang bij onafhankelijk en efficiënt toezicht op deze markt.
De Kansspelautoriteit bewaakt een veilig en betrouwbaar aanbod van kansspelen. Drie publieke belangen vormen het ijkpunt voor de activiteiten van de Kansspelautoriteit, namelijk (1) het bevorderen van het voorkomen van kansspelverslaving, (2) bescherming van de consument (3) tegengaan van fraude en andere criminaliteit.
De Kansspelautoriteit borgt de publieke doelen op verschillende manieren: via vergunningverlening, via toezicht, handhaving en via voorlichting. De Kansspelautoriteit bevordert dat de markt en de consumenten zelf hun verantwoordelijkheid nemen.
De Kansspelautoriteit is een zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) met 75 medewerkers.

De aanleiding

De Kansspelautoriteit bereidt zich voor op het openstellen van de Nederlandse markt voor online kansspelen, op basis van een wetsvoorstel waarmee de Tweede Kamer reeds heeft ingestemd. Dit wetsvoorstel bevat ook een ‘centraal register uitsluiting kansspelen’ (CRUKS). Online aanbieders, speelhallen en Holland Casino mogen geen spelers toelaten die hierin zijn geregistreerd.
CRUKS bevat zowel een web front-end voor spelers en Ksa medewerkers, als een aantal webservices voor kansspelaanbieders. Deze laatste moeten een groot volume transacties zonder vertraging kunnen afhandelen. En het betreft persoonsgegevens, dus alles moet goed beveiligd zijn.
Inmiddels is de ontwikkeling van CRUKS al in volle gang en zijn wij op zoek naar een slimme en ervaren tester, die er plezier in schept alle aspecten (functioneel, performance, beveiliging etc.) van dit systeem grondig te testen.

De opdracht

Het CRUKS project is opgedeeld in meerdere fasen. Op dit moment zitten we middenin de realisatiefase. Deze wordt gevolgd door de ketentest fase waarna we ons gaan voorbereiden op de in productie name. De productiedatum is afhankelijk van het moment waarop de wet daadwerkelijk in werking treedt.
Als tester ben je verantwoordelijk voor het testen van CRUKS in samenhang met de omliggende systemen (Beheervoorziening BSN, DigiD, Ksa systemen en systemen van kansspelaanbieders) zodanig dat er een productiewaardig systeem ontstaat. Je test daarbij de functionaliteit, de stabiliteit, de performance en de veiligheid van het systeem op basis van een zelf te kiezen instrumentarium (automatisch testen is mogelijk/gewenst). Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het namens de opdrachtgever (bestuur van de Ksa) uitvoeren van acceptatietesten en het geven van een vrijgave advies. CRUKS wordt gerealiseerd op basis van de meest recente Microsoft .NET technologie.

Taken en resultaatgebieden

 • Het bijwonen en faciliteren van workshops met belanghebbenden om de benodigde informatie voor de testspecificaties op te halen;

 • Het structureren van de testcases ten behoeve van het inzichtelijk maken van testdekking;

 • Het opleveren van de vereiste artefacten volgens de door jou geadviseerde projectmethodiek;

 • Het begeleiden van testers binnen en buiten de Ksa;

 • Het registreren en beheren van bevindingen;

 • Het opstellen van testrapportages;

 • Het opstellen van test-voortgangsrapportages;

 • De inrichting van een testsuite;

 • Het functioneel beheer van de test- en acceptatieomgeving.

Wij bieden

Het CRUKS projectteam werkt aan de hand van Scrum. Het bestaat uit een klein, ervaren en slagvaardig team onder leiding van de projectleider CRUKS, aan wie je rechtstreeks rapporteert. De software wordt in eigen huis ontwikkeld, door een ervaren softwareontwikkelaar in dienst van de Ksa. Er is een gedreven product owner vanuit de Ksa, die ruim voldoende tijd voor het project beschikbaar heeft.
Deze opdracht is een prestigieuze tijdelijke klus met veel belangen. Een geslaagde en tijdige oplevering van het CRUKS-systeem is een eyecatcher op je CV! Je kunt deel uitmaken van een ambitieuze projectorganisatie in een organisatie die zich inzet voor een veilig en betrouwbaar kansspelaanbod. Het kantoor van de Kansspelautoriteit is gelegen in het centrum van Den Haag, namelijk de Hoftoren pal naast treinstation Den Haag Centraal.

Wij vragen:

Noodzakelijk

 1. Universitair werk/denkniveau met opleiding c.q. certificering op het gebied van TMAP of vergelijkbare methodieken;

 2. Kennis en inzicht in de laatste theoretische en technologische ontwikkelingen binnen het vakgebied testen (TMap of vergelijkbaar, automated testing);

 3. Aantoonbaar meer dan 4 jaar relevante werkervaring met minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van het (geautomatiseerd) testen van complexe, servicegeoriënteerde systemen;

 4. Aantoonbare kennis van de Microsoft ontwikkelomgeving;

 5. Sterk conceptueel denkvermogen, in staat dit zowel mondeling als schriftelijk over te brengen;

 6. Fulltime (36 uur/week) beschikbaar in de periode september 2016 t/m maart 2017 (m.u.v. korte vakanties)

 7. Een eigen laptop met noodzakelijke software.

Gewenst

 1. Aantoonbaar meer dan 3 jaar ervaring met het testen van voorzieningen waarbij gebruik wordt gemaakt van een combinatie webservice / webinterface

 2. Aantoonbaar meer dan 2 jaar ervaring in het uitvoeren van projecten met behulp van agile ontwikkelmethoden (bij voorkeur Scrum)

 3. Aantoonbare ervaring met performancetesten

 4. Aantoonbare ervaring met het uitvoeren van beveiligingstesten

 5. Aantoonbaar meer dan 2 jaar ervaring met het werken in bedrijf kritische projecten met een groot afbreukrisico

 6. Is een uitstekende teamspeler.

De procedure

Graag ontvangen wij zo snel mogelijk, maar uiterlijk morgen, donderdag 8 september 2016 om 14.00 uur uw aanbod, bestaande uit de CV’s en een korte motivatie (inclusief toelichting op de beschikbaarheid). De prijs van uw aanbod weegt voor 25% mee in de afweging. De selectiegesprekken vinden plaats op maandag 12, dinsdag 13 en of woensdag 14september 2016 ten kantore van de Kansspelautoriteit in Den Haag.
De start van de werkzaamheden is bij voorkeur maandag 19 september 2016.

U kunt uw aanbieding emailen naar staffing@hinttech.com.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  07-09-2016 16:19
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-09-2016 00:21
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-09-2016 09:36
  Plaats
  Veghel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten