EHS specialist

Freelancer
Huxley
Geplaatst op
07-09-2016
Periode
Binnen een week
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
758
Status
Gesloten
Referentie
HA-32447687_1473249851

Omschrijving

Functie: EHS specialist

Voor een goede klant van mij ben ik per direct opzoek naar een ervaren EHS (environment, health and safety) specialist in de omgeving Amsterdam.

Als EHS specialist ga je je bezighouden met 12 deelprojecten binnen de farmaceutische industrie. Je gaat je bezighouden met de industrial hygiene en zal volledig zelfstandig verantwoordelijk worden voor rapportages. Onderzoeken die o.a. uitgevoegd moeten worden zijn werken met gevaarlijke installaties, blootstellingsonderzoeken en hoog risico werkzaamheden. Het zal in principe om een project gaan die tot eind november 2016 zal lopen. Wel heeft het bedrijf aangegeven open te staan voor een vaste aanstelling van een goede kandidaat.

Onze klant zoekt iemand die ervaring heeft opgedaan binnen pharma of food industrie en onderzoeken heeft verricht binnen een productie omgeving. Veder moet je bekend zijn met het doen van onderzoeken en metingen binnen een werkomgeving met hoge risico's, werken op hoogte en binnen afgesloten ruimtes.

Duur: +/- 3 maanden

Startdatum: half september

Omgeving: Amsterdam, Nederland

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    09-09-2016 14:37
    Plaats
    Hillegom

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten