IOS/Android Developer

Opdrachtgever
Progressive
Geplaatst op
07-09-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
1285
Status
Open
Referentie
PR-32449223_1473252087

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Beste Specialisten,

Voor een van onze klanten zijn we heel erg hard op zoek naar Mobile specialisten ter vernieuwing van de huidige app. We zijn op zoek naar Native IOS en Android developers.

Je moet denken aan een mobiele applicatie met meer dan 2 miljoen downloads op dit moment. Momenteel draait versie 2.10 en willen ze een upgrade van de funcitonaliteiten doen naar versie 3.0. Het proejct loopt enigzins achter en vandaar dat er ook behoefte is aan 4fte.

Er is is vanuit de klant flexibiliteit m.b.t de werklocatie, er kan zowel in Amsterdam als Den Haag gewerkt worden. Start: AsapDuur: 3 maanden met optie op verlengingVerband: 32-40uurLocatie: Amsterdam en/of Den Haag

Mocht je beschikbaar zijn of komen aankomende maand laat dan je meest recente cv achter en dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

Bedankt.

Progressive

Progressive Recruitment is gespecialiseerd in de bemiddeling van professionals binnen de sectoren IT, Global Energy & Natural Recources, Life Sciences, Supply Chain en Engineering. Wij kunnen je helpen bij je zoektocht naar een tijdelijke opdracht, maar ook als je zoekt naar een permanente functie in deze sectoren. Kijk voor meer informatie op www.progressiverecruitment.com of www.progressivege.com

Progressive

Progressive Recruitment is specialized in recruiting professionals in the sectors IT, Global Energy & Natural Recources, Life Sciences, Supply Chain and Engineering. We can help you find temporary and permanent job opportunities in these industries. For more information, visit www.progressiverecruitment.com or www.progressivege.com.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  05-10-2016 09:02
  Plaats
  Dordrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten