Fullstack Java Developer

Opdrachtgever
Next Stepp Assistance
Geplaatst op
08-09-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
90-95
Op locatie
Den Haag
Reacties
2
Bekeken
550
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Voor een overheidsinstelling in Den Haag zoek ik een fullstack developer (50-50) in een multi disciplinair team (product owner, informatieanalist, tester, ontwikkelaar en scrum-master). Je gaat een bestaand systeem doorontwikkelen, functioneel uitbouwen en moderniseren door o.a. het ontwikkelen van een nieuwe user interface gebaseerd op AngularJS.

Wenselijke profiel achtergrond

Je bent een zeer ervaren Java-ontwikkelaar met ruime ervaring in SCRUM/Agile IT-projecten in het algemeen en J2EE en service-georiënteerd werken in het bijzonder.

De technologieën waar je mee te maken krijgt zijn

Java-frameworks (JSF, Hibernate, Spring, JCR, AngularJS), REST, built tools (Maven, Jenkins, Sonar), webservices en databases (SQL). Gedegen Javascript kennis met enige ervaring met Angular is ook goed.

Verder...

 • Ben je een goede luisteraar, pragmatisch ingesteld en je staat stevig in je schoenen. Meedenken en waar nodig tegengas geven wordt dan ook bijzonder gewaardeerd.

 • Er wordt verwacht dat je een eigen ‘gereedschapskist’ (laptop + ontwikkelomgeving) gebruikt.

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

Als Personal Consultant bij Next Step Assistance breng ik zelfstandige professionals en opdrachtgevers bij elkaar. Dit doe ik rechtstreeks uit naam van de zelfstandige professional én zonder tussenkomst van een intermediair. Mijn werkwijze is anders dan die van de reguliere bemiddelingsbureau en staat volledig in het teken van de zelfstandige professional. Tijdens onze kennismaking vertel ik je graag meer over mijn verfrissende aanpak die zo ingericht is dat het draait om de zelfstandige professional én niet om de inhurende organisaties.

Ik ben expliciet op zoek naar zelfstandige professionals. Reacties van intermediairs / bureaus worden niet in behandeling genomen. Medewerkers in vast dienstverband die de stap naar zelfstandig ondernemerschap willen maken nodig ik zeker uit om te reageren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  08-09-2016 13:03
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  19-09-2016 15:13
  Plaats
  Barendrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten