(SR) Java Developer

Opdrachtgever
Next Stepp Assistance
Geplaatst op
08-09-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
85-90
Op locatie
Utrecht
Reacties
3
Bekeken
674
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Voor een leuke organisatie in Utrecht, bij iedereen welbekend :), zoek ik een Senior Java developer.
Het ontwikkelteam is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de software van het centrale informatie systeem en is actief bezig om de time to market te verkorten door vergaande test automatisering en continious integratie. Het team bestaat uit meerdere scrum teams en een integratie team.

De technologieën waar je mee te maken krijgt zijn

JEE (specifiek met JMS, EJB, JPA, JAXB, JTA, JSP en servlets), AngularJS, Spring, Hibernate, XML/XSD, SQL, Mockito, Junit, Eclipse, Linux, automatische testtools (Cucumber, Fitnesse, JMeter, Selenium), build systems (Jenkins), GIT, GitHub, Maven, Jira, Confluence, Nexus.

Het is niet noodzakelijk om ervaring met alle technologieën te hebben maar de meeste technologieën mogen geen geheim zijn.

Als Personal Consultant bij Next Step Assistance breng ik zelfstandige professionals en opdrachtgevers bij elkaar. Dit doe ik rechtstreeks uit naam van de zelfstandige professional én zonder tussenkomst van een intermediair. Mijn werkwijze is anders dan die van de reguliere bemiddelingsbureau en staat volledig in het teken van de zelfstandige professional. Tijdens onze kennismaking vertel ik je graag meer over mijn verfrissende aanpak die zo ingericht is dat het draait om de zelfstandige professional én niet om de inhurende organisaties.

Ik ben expliciet op zoek naar zelfstandige professionals. Reacties van intermediairs / bureaus worden niet in behandeling genomen. Medewerkers in vast dienstverband die de stap naar zelfstandig ondernemerschap willen maken nodig ik zeker uit om te reageren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  08-09-2016 15:07
  Plaats
  Driebergen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  11-09-2016 22:52
  Plaats
  Harderwijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-09-2016 17:19
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten