ICT Medewerker (tijdelijk)

Freelancer
Talent Enterprise
Geplaatst op
09-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
35,--
Op locatie
Amersfoort
Reacties
4
Bekeken
1899
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

De organisatie

Veilig Verkeer Nederland (VVN) is een maatschappelijk betrokken vereniging, met besturen op landelijk, regionaal en lokaal niveau.

Met ruim 30.000 vrijwilligers en 70 beroepskrachten werken zij dagelijks aan het bevorderen van een veilige verkeersdeelname van alle verkeersdeelnemers met een extra accent op kwetsbare groepen in de samenleving. Hun aanbod omvat vele gedragsbeïnvloedende producten, zoals de campagnes BOB en De Scholen Zijn Weer Begonnen, het nationale Verkeersexamen in het basisonderwijs en nog vele andere activiteiten gericht op alle doelgroepen in het verkeer.

Voor deze organisatie zijn wij voor de periode november 2016 tot en met maart 2017 op zoek naar iemand met ICT kennis en ervaring.

Jouw rol
Jij gaat je toeleggen op het beheren van diverse ICT applicaties waaronder websites (cms Drupal7), Office en een CRM applicatie.

Je voert zelfstandig ICT projecten uit welke kunnen bestaan uit verbeteringen van bestaande applicaties en de ontwikkeling van nieuwe applicaties door derden. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit coördinatie (het aansturen van derden) en het testen van opgeleverd werk. Een belangrijk project wat op korte termijn gaat spelen is de website verkeersexamen 2017.

Gedurende de periode dat jij bij ons bent, zal er een selectie plaatsvinden van een nieuwe ICT leverancier die de kantoorautomatisering op zich neemt. Hierin verwachten wij van jou dat je meedenkt en ondersteuning levert in het overdragen van het beheer van de KA omgeving.

Je bent tot die tijd de schakel die gebruikersvragen, -problemen en -verzoeken van de eindgebruikers vertaalt naar de ICT leverancier en vice versa. Daarnaast onderhoud je contacten met de leveranciers over inrichting en autorisaties en je doet hierin ook een deel van de uitvoering. Je beheert de landelijke website en actiewebsites.

Je bent verantwoordelijk het verzorgen van direct mail vanuit de CRM applicatie; je schrijft gebruikershandleidingen indien nodig en maakt maandelijkse ICT brede rapportages.

Jouw profiel

•Je hebt een HBO werk- en denkniveau
•Ervaring met Office en CRM applicaties
•Ervaring met het CMS van Drupal 7 is een pré
•Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
•Zelfstandig
•Goed in plannen en organiseren
•Ervaring met het leiden van projecten

Het aanbod
Je werkt hier in de periode november 2016 tot en met maart 2017 (5 maanden) via Talent Enterprise.

De voorkeur gaat uit naar werkweken van 40 uur. 32 uur is bespreekbaar.

Voldoe jij aan de bovengenoemde gestelde eisen en is je uurtarief niet hoger dan 35,-- per uur, dan zien wij graag voor maandag 12-9 je cv verschijnen via deze link. Wij zullen je daarna op korte termijn berichten.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  09-09-2016 14:38
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  09-09-2016 22:27
  Plaats
  Naarden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-09-2016 13:38
  Plaats
  Dronten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  13-09-2016 15:01
  Plaats
  Hooglanderveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten