Beleidsadviseur re-integratie sociale zaken

Intermediair
P.J.H. van Boheemen Consu
Geplaatst op
09-09-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
60
Op locatie
Waddinxveen
Reacties
0
Bekeken
87
Status
Gesloten
Referentie
160908

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever, een non-profitorganisatie, is VBCI op zoek naar een Beleidsadviseur re-integratie sociale zaken

Algemeen

Standplaats

Waddinxveen

Startdatum

26-09-2016

Einddatum

05-03-2017 (met optie tot verlenging)

Uren per week

32

Opdrachtomschrijving

​Wij zoeken een zeer ervaren inkoper re-integratie die een brede kennis heeft van alle re-integratie-instrumenten op het gebied van sociale zaken. De huidige inkoop is te beperkt en moet worden aangevuld, er moeten nieuwe producten worden ontwikkeld samen met de regio en de nieuwe instrumenten van de Participatiewet moeten worden uitgewerkt.

Deze taak moet in een half jaar worden overgenomen door zittende beleidsmedewerkers en inkopers die geen ervaring en kennis hebben van re-integratie. Zij worden echter het inkoopteam dat de totale inkoop van de 3D integraal gaat verzorgen. Zij zullen de inkoop na een half jaar overnemen.

Wij zoeken iemand die in een half jaar een stevige basis kan leggen van re-integratie instrumenten die voldoen aan de Participatiewet en 3 beleidsmedewerkers hierop kan inwerken.

Dit breng je mee
•Ervaring met begeleiding of opleiden van beleidsmedewerkers op het gebied van inkoop re-integratietrajecten.
•Een afgeronde HBO

Herken je jezelf in bovenstaand functieprofiel en voldoe je aan alle eisen? Stuur dan direct jouw CV met begeleidend schrijven waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie.

Heb je vragen over deze opdracht of over de selectieprocedure? Neem dan contact op met Johan Boekhoudt via Johan@vbci.nl

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten