Senior Ontwerper Java

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
08-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
1
Bekeken
372
Status
Gesloten
Referentie
Roos Goed

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 159 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Rol

Senior Ontwerper

Locatie

Apeldoorn

Aantal uren per week

36

Startdatum inzet

01-10-2016

Einddatum inzet

31-12-2016. optie op verlenging.

Tarief

In overleg

De ontwikkeling hiervan vindt plaats met de SAFe methode (Agile/Scrum) en zal bestaan uit een JAVA component. Wellicht zullen onderdelen ook in CCD worden ontwikkeld.

Op dit moment is er een team, bestaande uit 1 ontwerper, 3 bouwers en 3 testers. Deze werken voornamelijk aan de applicatie VMG. Er is uitbreiding nodig voor het geheel. Op dit moment lijkt Productiebesturing ver genoeg om hiermee te starten. Dit team zal de voortbrenging verzorgen middels het SAFe concept. Dat betekent dat we gezamenlijk, met de gehele keten, gaan ontdekken en uitvinden wat dit betekent en hoe dit het best vorm kan krijgen.

Expertise

 • Aantoonbare ervaring als ontwerper met UseCases, UML, UserStory’s

 • Heeft kennis van concern- en domeinvoorschriften (MTHV’s);

 • GIT-JIRA

 • Kennis van Agile werken (Scrum) is een pré.

Persoonlijke vaardigheden

Communicatief zeer vaardig, niet bang om zijn/haar zegje te doen. Oordeelsvorming, zich snel een mening kunnen vormen over het werk. Nauwkeurigheid, netjes en accuraat werken. Proactieve instelling richting klant, teamleden, projectleider. Resultaatgericht. Flexibel in inzet en handelen, zeker in de nieuwbouwtrajecten. Teamspeler/samenwerken

Algemeen

Het team werkt volgens het SAFe principe. Aangezien dit voor onze organisatie nieuw is zal het op dit vlak uitvinden en ontdekken worden. Hierbij is het belangrijk dat je proactief bent, actie onderneemt, zaken wilt uitzoeken en goed met tegenslagen om moet kunnen gaan. Gezien het politieke belang van deze opdracht is de druk op een goed eindresultaat ook hoog.
Het hele team zal gedurende het traject ook de nodige tijd steken in het leren werken in een SAFe omgeving. Kennis hiervan is dus niet noodzakelijk maar wel een pré.

Reageren kan nog tot maandag 12 september 10:00 uur door middel van een cv in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  08-09-2016 15:15
  Plaats
  Tiel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten