Mifid 2 Consultant / Analist

Intermediair
Centric
Geplaatst op
10-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
85
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
704
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 159 opdrachten

Omschrijving

Beschrijving aanvraag
De opdrachtgever zal in 2017 moeten voldoen aan regelgeving op gebied van Mifid2 (Mifid staat voor Markets in Financial Instruments). Hiervoor is een eerste impactanalyse uitgevoerd en er wordt ingeschat dat er flinke aanpassingen nodig zijn. De Mifid consultant moet de impact analyse dieper uitwerken en vertalen naar benodigde wijzigingen en een aanpak die in te passen is in de scrum werkwijze. Het gaat daarbij om de impact op de totale keten die we gebruiken voor beleggen. Inclusief Ohpen, Salesforce, SAP, financiƫle administratie, verslaglegging. Hiervoor alle voorkomende werkzaamheden verrichten op gebied van analyse en mogelijk ontwerp.

Verwachte resultaten
Een concrete impact analyse op basis waarvan binnen het scrumteam werkzaamheden in sprints ingedeeld kunnen worden en opdrachten aan ketenpartijen en leveranciers verstrekt kunnen worden. De consultant werkt binnen de kaders en standaarden die binnen de organisatie van toepassing zijn.

Specifieke kennis en vereisten
IT- en consultancy profiel. Kennis van beleggingsprocessen (inclusief ordering en settlement), analyse-technieken. Kennis van beleggingsplatformen zoals OFS en EuroPort. Consultancy skills inclusief vermogen om met veel partijen te schakelen, zowel business-proces als IT te begrijpen en in staat complexe materie helder duidelijk te maken voor een grote groep stakeholders. Kennis van en ervaring met MifidII.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  13-09-2016 13:54
  Plaats
  Amstelhoek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten