Senior Consultants

Opdrachtgever
3XCO
Geplaatst op
10-09-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
85
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
866
Status
Gesloten
Referentie
3XCO - 'TripleCo'

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Bent u Senior Consultant met een groot netwerk in Nederland? Liggen uw contactpersonen op niveau van directie, hrm en marketingcommunicatie? Hebt u interesse in extra verdiensten? En wilt u met onze innovatieve en hoogrenderende app de interne communicatie, medewerkers- en klanttevredenheid alsook de efficiency van organisaties verbeteren? Dan komen wij graag met u in contact.

Met uw professionaliteit, ervaring en netwerk opent u deuren. U speelt zelfstandig of samen met onze specialisten in op de behoefte van de potentiële klant. U effent het pad voor de beste overeenkomst voor het gebruik van de businessapp.

Als Senior Consultant kunt u het succes van uw klanten en van 3XCO uitbreiden door onze moderne businessapp onder de aandacht te brengen van directies en (hrm-)managers. U beschikt over eigen vervoer. Vanuit ons kantoor in Weert (bij Eindhoven) bieden wij actieve verkoopondersteuning in de vorm van advies, demo's, presentaties en documentatie. In samenwerking met onze partner Power-S geven wij technische instructie en service.

Ons product
De TripleCo AmbassadorApp is een app voor de efficiency- en rendementsverbetering van bedrijfsprocessen, hrm, online communicatie en online marketing. TripleCo AmbassadorApp is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en overheden vanaf 50 medewerkers. Door met modules te werken kan per bedrijfstak of dienst maatwerk worden geboden. TripleCo AmbassadorApp is een praktische online tool voor intern en extern gebruik. Denk aan toepassingen voor bedrijfsintranet (telefoonboek), managementinformatie (klachten, tips), interne communicatie (nieuws, chats, enquêtes), call center en klantenservice (klachten, schade, storing, vragen). De kracht van de app zit hem in de verbetering van bedrijfscommunicatie en dus betrokkenheid, minder vergaderen en verzuim.

Klanten
TripleCo AmbassadorApp is operationeel bij premium ondernemingen in de verzekering, openbaar vervoer, informatie- en communicatietechnologie, overheid en voedingsindustrie. Referenties worden op verzoek verstrekt.

Wij plannen graag met u een gesprek om de voorwaarden en vergoedingen nader te bespreken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten