Adviseur Senior Informatie Expert (Mulan/ALM)

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
09-09-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
511
Status
Gesloten
Referentie
20119509

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119509 Tijdelijke inhuur

Voor het Ministerie van Defensie zijn wij op zoek naar een Adviseur Senior Informatie Expert (Mulan/ALM).

Functieomschrijving/Werkzaamheden

Gewenst functieprofiel of expertiseprofiel waaraan de kandidaat moet voldoen: Dit aangevuld met kennis over applicatiehosting en bijkomende zaken (zoals inrichting datacenters, serverhosting, database hosting, webhosting)
Eventuele bijzonderheden van het ‘project’ of opdracht waarop de kandidaat te werk wordt gesteld, die van invloed kunnen zijn op de selectie (bijv. specifieke domeinkennis, bereidheid tot veelvuldig reizen, kennis Engelse taal of andere bijzonderheden): Naast de bovenstaande generieke kennis en expertise is specifieke kennis nodig van grote overheidsinstellingen op het gebied van;

 • MULAN infrastructuur (huidige normeringen en inrichting binnen grote overheidsinstellingen)

 • Lifecycle management applicaties

De capaciteit binnen Defensie in dit vakgebied is beperkt. De inhuur moet direct inzetbaar zijn. Een inwerk traject zal in eerste instantie een grotere wissel trekken op de al beperkte capaciteit.
De aard van de werkzaamheden waarvoor de capaciteit wordt benodigd: Specifieke aandachtspunten: uitbouwen van het PLP (ontwikkelen lifecycles, afstemmen en borgen, afstemmen onderhavige release kalenders), advies geven over portfolio, solution architecturen integreren in de overkoepelende en Enterprise architecturen van JIVC OPS, solution architecturen laten ontwikkelen, het beoordelen van IVB’s, het begeleiden van projecten en het ondersteunen van andere lijnmedewerkers binnen het vakgebied, afstemmen met product managers, service managers en afstemmen met opdrachtgever bij JIVC.
Ondersteunen van applicatie rationalisatie. Concreet opstellen roadmaps (dan wel coördineren / adviseren) van applicaties in huidige IT en (laten) uitwerken scenario’s voor betreffende applicatie (Migrate, Rebuild of Kill).
Als regiehouder eindverantwoordelijk voor de kwaliteit, tijd en integratie, afstemming en borging van de uitkomsten in het PLP, IVB of andere deliverables.
Het minimale niveau van kennis en ervaring dat aan de kandidaat wordt gesteld: Kennis van enterprise architectuur (TOGAF) en in het bijzonder moderne datacenter concepten (zoals IAAS, PAAS, SAAS), ervaring met grootschalige Windows gebaseerde domeinen, regievoering over team van technische specialisten.

Functie Eisen (knock- out criteria)

 1. Dient minimaal 3 jaar kennis en ervaring te hebben als adviseur, architect of innovatie manager.

 2. Dient minimaal 3 jaar ervaring te hebben met objectief analyseren en adviseren betreffende IV/ICT gerelateerde vraagstukken, in het bijzonder in het eigen expertisegebied.

 3. Dient in eerdere werkzaamheden, aantoonbaar op basis van CV of referenties, ervaring te hebben met zelfstandig te werken na een korte inwerkperiode (maximaal 3 weken).

 4. Dient minimaal 3 jaar ervaring te hebben met voeren van regie voeren over een team van technische specialisten.

 5. Dient minimaal 3 jaar kennis en ervaring te hebben met het lifecycle management van applicaties / informatiesystemen.

 6. Dient een afgeronde HBO opleiding ICT te hebben.

 7. Dient minimaal 3 jaar kennis en ervaring met enterprise architectuur en in het bijzonder moderne datacenter concepten (zoals IAAS, PAAS, SAAS) en ervaring met toepassen grootschalige Windows gebaseerde domeinen te hebben.

 8. Dient minimaal 32 uur per week beschikbaar te zijn

Functie Wensen

 1. Gewenste werkervaring in het applicatie-hostingsdomein

 2. Gewenste ervaring bij (klant)Organisaties binnen en buiten Defensie in het applicatie-hostingsdomein

 3. Gewenste Product- & Portfolio Management werkervaring in het applicatie-hostingsdomein

 4. Gewenste kennis en ervaring met de inrichting van grote infrastructuren bij grote overheidsinstellingen (vergelijkbaar met infrastructuur MULAN) (zoals normeringen, storage, servers, besturingssystemen, virtualisatie, DBMS’en, implementatie interne en externe koppelingen)

 5. Gewenste ervaring met applicatie rationalisatie. Concreet opstellen roadmaps (dan wel coördineren / adviseren) van applicaties in huidige IT en (laten) uitwerken scenario’s voor betreffende applicatie (Migrate, Rebuild of Kill)

 6. Gewenste werkervaring binnen de militaire organisatie.

Inzet periode

12 maanden voor maximaal 1450 uur met optie op verlenging. 1450 uur is slechts indicatief. De maximale duur van de Overeenkomst zal 4 jaar zijn.

Screening

Screeningsniveau: B. De kosten van deze screening zijn voor rekening van de kandidaat.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Utrecht en waar nodig andere OPS locaties

Startdatum

zsm na screening

Duur

12 maanden

Optie op verlenging

Ja

Inzet

32-40 uur per week

Tarief

marktconform

Sluitingsdatum

16-09-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

28,29 september 2016

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten