Programmamanager Keringen

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
09-09-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
683
Status
Gesloten
Referentie
IGB80049353

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2533 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een programmamanager met  werkervaring met programma- en projectmanagement in de uitvoering van grote infrastructurele en ruimtelijke projecten.

Wie?

Onze opdrachtgever is een waterschap. Het waterschap stat voor de komende jaren voor een grote opgave. Het betreft het realiseren van werken aan zowel de primaire als de regionale keringen. Secundaire doelstelling is het waar mogelijk realiseren van innovaties en benutten van meekoppelkansen om de doelmatigheid en maatschappelijke acceptatie en meerwaarde van de dijkverbetering te vergroten.

Als programmamanager zorgt u dat de afspraken, waaronder de planning van de projecten bij de Primaire Keringen worden gehaald. Het eindresultaat is dat de planning van projecten bij de Primaire en Regionale Keringen conform de afspraken gerealiseerd is, dat er heldere afspraken zijn aangaande de financiële bijdragen van externe partijen en dat werkzaamheden binnen de eigen organisatie zijn overgedragen en geborgd.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U zorgt dat de afspraken, waaronder de planning van de projecten bij de Primaire Keringen worden gehaald ook voor de projecten bij de Regionale Keringen.

 • U zorgt ervoor dat er afspraken worden gemaakt met belangrijke stakeholders en vervolgens dat deze worden nagekomen.

 • U zorgt in de contacten met HWBP, Ministeries en de NAM dat de financiële bijdrage voor deze projecten wordt gemaximaliseerd.

 • U hebt geregeld overleg over de voortgang met uw opdrachtgever(s).

Eisen

 • U beschikt over minimaal een afgeronde academische opleiding.

 • U hebt in de afgelopen 12 jaar minimaal 10 jaar werkervaring opgedaan met programma- en projectmanagement in de uitvoering van grote infrastructurele en ruimtelijke projecten, waarvan 1 project met een minimale omvang van 250 miljoen euro. 

 • U hebt in de afgelopen 4 jaar +minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring opgedaan met een netwerk binnen het landelijk, ambtelijk circuit met betrekking tot dijkverzwaringstrajecten. Er zijn contacten met HWBP en minstens 1 van de volgende partijen: ministerie IM of ministerie EZ

Wensen

 • U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar ervaring opgedaan met het werken met IPM-teams.

 • U hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 4 jaar werkervaring bij de voorbereiding en uitvoering van dijkverzwaringsprojecten.

 • U hebt in de afgelopen 4 jaar minimaal 2 jaar ervaring met een netwerkcontact met de NAM

Waar?

Groningen

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 28 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste medio april 2018, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Hoe?

Reageer vóór vrijdag 21 september aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten