Kredietanalist a.i.

Intermediair
Experis
Geplaatst op
09-09-2016
Periode
Niet relevant
Budget
3.000 - 7.000 euro
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
587
Status
Gesloten
Referentie
IGB80053549

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Voor een van haar klanten is Experis PER DIRECT op zoek naar een ervaren kredietanalist. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het financieren van herkenbare panden in de vastgoedmiddenmarkt. Klanten van de opdrachtgever betreffen voornamelijk semi-professionals, DGA-MKB, particuliere beleggers en incidenteel particulieren met een specifieke eigenwoning financieringsvraag. 

Functieomschrijving

Doel van de functie: Het analyseren en beoordelen van financieringsaanvragen en mutatievoorstellen en het schrijven van revisievoorstellen, met als doel een adequate risicobeheersing conform het kredietbeleid. Je bent de spin in het web, je communiceert helder met specialisten voor advies, tevens fungeer je als sparringpartner voor accountmanagers en taxateurs, kortom iedereen die nodig is om tot een evenwichtige risicobeoordeling te komen.  De belangrijkste taken van de Kredietanalist zijn:

 • Structureren en analyseren van de kredietaanvraag met betrekking tot onder meer het object, de kwaliteit van de aanvrager, de cashflow, zekerheden en juridische en fiscale aspecten, op basis van door de accountmanager binnendienst aangeleverde, alsmede door jou zelf verzamelde, informatie;

 • Fiatteren van kredietvoorstellen binnen de eigen bevoegdheid, in samenwerking met de accountmanager;

 • Beoordelen van wijzigingen in bestaande zekerheden, uitkeringsverzoeken uit bouwdepots en het initiëren van vervolgacties;

 • Het schrijven van revisievoorstellen.

In deze functie ben je breed inzetbaar en heb je uitgebreide kennis van kredietanalyses.

Functie-eisen

Een afgeronde HBO opleiding is gewenst, maar je hebt in ieder geval HBO werk- en denkniveau en 3-5 jaar relevante werkervaring met kredietverlening in de vastgoedsector. Je bent analytisch, oplossingsgericht en je bezit voldoende overtuigingskracht. Je bent in staat om snel een goed oordeel te vormen en dit duidelijk op schrift te zetten. Je bent nauwkeurig, flexibel, stressbestendig en je durft initiatief te tonen.

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een interim opdracht tot 31-12-2016. Tarief ligt tussen de 40-50 euro per uur afhankelijk van ervaring en opleiding.  

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvang ik graag jouw reactie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  12-09-2016 11:50
  Plaats
  Apeldoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  13-09-2016 16:44
  Plaats
  Amsterdam
  Geplaatst door
  Staan Finance & Consultancy BV
  Status
  Standaard
  Bijlage
  5f0vvm761z1dozr.pdf

  Sharab is initiatiefrijk, accuraat en stressbestendig. Door zijn communicatieve vaardigheden en open karakter kan hij goed in teamverband werken maar kan ook zelfstandig uit de voeten met ingewikkelde vraagstukken. Hij gaat doelgericht op zoek naar oplossingen, staat open voor nieuwe uitdagingen en heeft geen negen tot vijf mentaliteit. Sharab heeft recent twee voltijd Accountancy studies afgerond en in zijn functies bij Kasbank en Primera Retail reeds de nodige ervaring opgedaan met financiële producten. Sharab neemt verantwoordelijkheid en is toegewijd. Als eigenaar van een winkel heeft hij ook de administratie van zijn eenmanszaak gedaan.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten