Piping Supervisor

Opdrachtgever
Sweco Belgium nv
Geplaatst op
14-09-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Antwerpen
Reacties
0
Bekeken
443
Status
Gesloten

Omschrijving

Je voert deze opdracht uit op de locatie van onze industriële klant, die kan vertrouwen op jouw persoonlijke expertise.

Jobinhoud
Werfopvolging van mechanical/piping-projecten. Assisteren van de projectingenieur m.b.t. de planning en de kosten. Organiseren van constructie- en veiligheidsvergaderingen. Bewaken van de uitgevoerde werken rekening houdend met de standaards en procedures van de klant. Deelnemen aan pre-start-up HSE-reviews en zorgen voor de afwerking van de punchlist. Verantwoordelijk voor een vlotte communicatie tussen de klant en de contractor. Een goede dossierkennis opbouwen i.f.v. de lopende projecten m.b.t. iso’s, stellingen, isolatie, schilderwerken, … Initiëren van werktoelatingen. Beheer en expediting van de geleverde materialen.

Ervaring
Ervaring hebben als Construction Supervisor M/P in de petrochemische sector. Veiligheid hoog in het vaandel dragen. Over voldoende maturiteit beschikken om problemen op te lossen. Stressbestendig zijn. Kennis van de courante MS Office-toepassingen hebben. Kennis van MS Project, SAP en Roser is een voordeel.

Talen
Nederlands en Engels zijn een vereiste
Frans en Duits zijn een voordeel

Periode
1 jaar

Regio
Antwerpen

Interesse?
Zie jij jezelf meewerken aan dit project? Stuur je CV door, we nemen dan snel contact met je op. Zelf geen interesse? Misschien ken je wel iemand, die deze opdracht graag zou doen? Geef dan gerust de vacature door. Heb je zelf nog vragen? Mail Leen De Vilder.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten