Senior (Beleids)medewerker RO

Opdrachtgever
Inverto Consultancy
Geplaatst op
14-09-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Zuid Holland
Reacties
1
Bekeken
741
Status
Gesloten

Omschrijving

Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Door tijdelijke ondercapaciteit is men per direct voor 2 dagen per week op zoek naar een Interim Senior (Beleids)medewerker RO. Het project zal tot 31/12/16 duren en naar alle waarschijnlijkheid worden verlengd.

Je zult vanuit de inhoud het beleid binnen de afdeling RO tot uitvoering brengen (dus in mindere mate beleid schrijven). Je bent betrokken bij diverse ruimtelijke projecten. Dit kan zijn het bepalen wat er met grond zal gaan gebeuren (prille fase) t/m de latere fasen. Zaken die spelen zijn ogv woningbouw, scholen, sporthal etc, echt in de breedte dus. Je voert de regie in de verschillende processen en kunt eveneens ruimtelijke producten opstellen en toetsen.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die als interimmer reeds ervaring heeft binnen gemeenten. Je hebt een brede RO achtergrond en hebt een pragmatische inslag. Een kandidaat die al te procedureel is, zal minder goed in het team passen. Je hebt een goede juridische kennis en coördinerende vaardigheden. Je bent echt een RO-man/vrouw.

Reacties graag inclusief beschikbaarheid en tarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    15-09-2016 07:26
    Plaats
    Schiedam

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten