Business Analist impact analyse migratie

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
14-09-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
55
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
761
Status
Gesloten
Referentie
Pien van der Kamp

Afrondingstoelichting

Beste,

Allereerst bedankt voor uw reactie op deze aanvraag. Helaas was de deadline al verlopen en heb ik uw profiel om deze reden niet meegenomen in de screening. Wel zouden we graag in de toekomst bij passende opdrachten contact met u opnemen.

Met respect en waardering,
Pien van der Kamp
FixedToday


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Voor een directe relatie zijn wij op zoek naar een Business Analist impact analyse migratie (analysefase).

Deadline

15-09-2016 voor 10:00 uur

Tarief

€ 55,-

Start

01-10-2016

Eind

30-11-2016

Uren

20/30 uur per week. Flexibel in te vullen.

Opdracht

De researchafdelingen van eindklant, die traditioneel in hun eigen 'silo' kennis distribueren aan hun doelgroepen, zoeken naar één uniform contentmanagement platform voor het principe: ‘create once, distribute multiple’.

De teams werken in CMS-systemen zoals Tridion, Sitecore, Sharepoint, Episerver e.d. Sinds twee jaar is in twee verschillende projecten veel inzicht in businessrequirements vergaard. Nu eindklant onder 'one bank' functioneert en de IT-afdelingen worden samengevoegd lijkt het er op dat we, op termijn, wellicht ‘organisch’ groeien naar één platform.

De businessanalyse moet uitwijzen wat de meest voor de hand liggende roadmap voor de organisatie is op het vlak van CMS, zodat de afdeling 'Kennis en Economisch Onderzoek' (KEO) op korte termijn kan migreren en op lange termijn kan meeprofiteren van collectieve verbetering van functionaliteit tegen lagere beheerskosten (omdat deze door meer partijen worden gedeeld). Het betreft een impact analyse van migratie van KEO-site onder ‘one bank’ naar één van bestaande:

 • WRR-infra (Tridion FAR/FMR)

 • Retail infra (Tridion Nederland)

 • Sitecore-oplossing voor Global Farmers en SMB

En van daaruit doorontwikkelen onder ‘one bank'.

Gelet op aanvraagdatum voorzien we start per 1 oktober; uren (20-30 p/wk) kunnen flexibel ingevuld worden (meerdere projecten naast elkaar is een optie), Verwachting is wel dat er uiterlijk in december een conclusie is.

Vereisten

We zoeken een businessanalist 'rondom niveau 8' (eventueel 7 of 9, al naar gelang relevante expertise en beschikbaarheid (overigens niet voor 'ontwikkel-bouw-test'). We zoeken een kandidaat die de weg weet binnen IT afdelingen. Acteert op het snijvlak van business en IT (liever een IT'er die de business moet leren dan andersom). Kandidaat moet sterk op proces zijn (lean ervaring is een pre) en conceptueel kunnen denken.

Kandidaat heeft affiniteit met de hierboven genoemde systemen. We zoeken echt een business analist, geen programma/projectmanager. Kandidaat moet doortastend zijn en de diepte in kunnen gaan om meters te maken (operationeel zijn; liever meer operationeel dan alleen op hoofdlijnen). Kandidaat heeft contact met business teams en ICT beheer en ontwikkeling.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  15-09-2016 22:46
  Plaats
  Ugchelen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten